کد خبر: 363907
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
بازدید 12
نشست بحث آزاد کانون‌یاران یزدی برگزار شد

نشست بحث آزاد با موضوع «نوجوانی، نیازها و خواسته‌ها» با حضور مدیرکل کانون، جمعی از کانون‌یاران، مربیان و کارشناسان و والدین اعضا در مرکز فرهنگی هنری شماره ۴ و فراگیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، عصر شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴، نشست بحث آزاد  کانون‌یاران با موضوع «نوجوانی، نیازها و خواسته‌ها» با حضور سیده عالیه قوامی مدیرکل کانون، جمعی از کانون‌یاران، مربیان و کارشناسان و والدین اعضا در مرکز فرهنگی هنری شماره ۴ و فراگیر کانون پرورش فکری یزد برگزار شد.

در این نشست قوامی ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین نشست، به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، اهمیت و لزوم آشنایی با پدافند غیرعامل را تشریح و این مقوله را از نیازهای امروز کشور دانست.

در ادامه محمدرضا آخوندی معاون فرهنگی کانون یزد و تسهیلگر این نشست سوالاتی از جمله؛ تفاوت نیازها و خواسته‌ها چیست؟ دلسوزترین و خیرخواه‌ترین افراد نسبت به کودکان و نوجوانان چه کسانی هستند؟ و چالش عمده و مهم کودکان و نوجوانان با این افراد چیست؟ بحث آزاد را آغاز کرد.

همچنین در این نشست به مواردی چون ماندن برخی والدین در سنت‌ها و پرتاب شدن نسل جدید در دنیای مدرن و حفظ ارزش‌ها مطرح شد.

گفتنی است این نشست به صورت حضوری در مرکز شماره ۴ یزد  و غیر حضوری در کانال رسمی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در پیام‌رسان ایتا برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha