کانون ایلام میزبان ۵۱ قصه‌گو در بیست و هفتمین جشنواره استانی

مرحله استانی بیست وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی روزهای ۲۵و۲۶آذرباحضور ۵۱ نفر در بخش‌های کودک، نوجوان وبزرگسال درکانون استان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ایلام ، فاطمه رستگار مدیرکل کانون استان ایلام گفت :کانون استان امسال میزبان قصه‌گویان سراسر ایلام در بیست و هفتمین جشنواره استانی قصه‌گویی با شعار " جهان ، با قصه کودکان راببین"  می باشد. این جشنواره در روزهای ۲۵ و ۲۶ آذر و در سه گروه سنی کودک ۷ تا ۱۲ سال، نوجوان ۱۲ تا ۱۸ سال و بزرگسالان ۱۸ سال به بالا در مجتمع شهدای کودک کانون استان  برگزار می‌شود.

وی با ارائه گزارشی آماری افزود: در مجموع ۴۰۱ اثر در ده بخش مختلف جشنواره به دبیرخانه رسیده که شامل قصه‌های سنتی کلاسیک، آیینی سنتی، مدرن و با ابزار، نو، علمی، دینی، زبان اشاره، منظوم، ایثار و قهرمانان است. محورهای موضوعی آثار نیز شامل نهج‌البلاغه، جنگ ۱۲ روزه و محیط زیست می‌شود. همچنین بخش کودک و مینی‌مال ۱۰۰ ثانیه پس از داوری ۵۱ اثر به جشنواره استانی راه یافتند.

رستگار درباره اهمیت قصه‌گویی گفت: قصه‌ها می‌توانند در تربیت اجتماعی، عاطفی و اخلاقی کودکان و نوجوانان تأثیرگذار باشند و بسیاری از هنجارهای اجتماعی و دستورالعمل‌های زندگی را منتقل کنند. همچنین قصه‌گویی به مخاطب کمک می‌کند با مشکلات زندگی روبه‌رو شده و راه‌حل‌های منطقی پیدا کند.

وی ادامه داد: قصه‌ها، به ویژه داستان‌هایی که سختی و رنج شخصیت‌ها در آن بازگو می‌شود، باعث می‌شوند مخاطب در مواجهه با موقعیت‌های دشوار مقاومتر و منطقی‌تر رفتار کند.

مدیرکل کانون استان اهداف برگزاری جشنواره را این‌گونه بیان کرد: هدف اصلی، ترویج فرهنگ قصه و قصه‌گویی و انتقال ارزش‌ها به کودکان، نوجوانان و بزرگسالان است. همچنین فعالیت‌های کمی و کیفی در مراکز فرهنگی و هنری کانون، ارتقای دانش همکاران در حوزه قصه‌گویی و معرفی ظرفیت‌های استان در این زمینه از دیگر اهداف ماست.

رستگار در پایان درباره روند داوری گفت: آثار پس از بررسی توسط داوران مجرب انتخاب شده و فیلم برگزیدگان جهت داوری ملی ارسال می‌شود. برگزیدگان نهایی نیز در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی که بهمن ماه در اصفهان برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha