روایت تصویری از دل کتاب‌های کانون؛ نوجوانان انیمیشن‌ساز پای کار آمدند

مدیرکل کانون آذربایجان شرقی در دیدار با نوجوانان انیمیشن ساز ، بر نقش‌آفرینی و حمایت از استعدادهای خلاق آنان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان شرقی، در این برنامه که با حضور بیش از ۳۰ نفر از نوجوانان علاقه‌مند و خلاق در محل مجتمع کانون استان برگزار شد، شرکت‌کنندگان ضمن معرفی آثار و ایده‌های خود، درباره روند تولید انیمیشن، چالش‌ها، ظرفیت‌ها و نیازهای آموزشی این حوزه به گفت‌وگو پرداختند. فضای این نشست تعاملی و صمیمی بود و نوجوانان توانستند دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را به‌صورت مستقیم با مدیرکل در میان بگذارند.
زینب علمدار، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این نشست با تأکید بر رویکرد «نوجوان‌محوری» در برنامه‌های کانون اظهار داشت: باور ما این است که نوجوانان صرفاً مخاطب برنامه‌ها نیستند، بلکه می‌توانند طراح، ایده‌پرداز و حتی مجری فعالیت‌های فرهنگی و هنری باشند. هرجا به نوجوانان اعتماد شده، شاهد شکل‌گیری آثار خلاقانه و جریان‌ساز بوده‌ایم.
وی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری و هنری نسل نوجوان افزود: یکی از مأموریت‌های اصلی کانون، شناسایی و پرورش استعدادهای نوجوانان در حوزه‌های مختلف است. کارگاه‌های تخصصی از جمله انیمیشن‌سازی فرصتی فراهم می‌کند تا استعدادهای نهفته کشف شود و نوجوانان بتوانند توانایی‌های خود را در مسیر درست هدایت کنند.
مدیرکل همچنین با اشاره به نقش کتاب‌های کانون به‌عنوان منبع الهام تولید آثار هنری گفت: کتاب‌های کانون گنجینه‌ای از داستان‌ها، مفاهیم تربیتی و محتوای خلاقانه هستند و وقتی نوجوانان خودشان این آثار را به زبان تصویر و انیمیشن بازآفرینی می‌کنند، هم مهارت می‌آموزند و هم ارتباط عمیق‌تری با ادبیات و فرهنگ برقرار می‌کنند.
در پایان این نشست، بر تداوم برگزاری برنامه‌های نوجوان‌محور، توسعه کارگاه‌های مهارتی و حمایت از تولیدات هنری نوجوانان تأکید شد و مقرر گردید زمینه ارائه و نمایش آثار تولیدی آنان در رویدادهای آتی کانون فراهم شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha