کد خبر: 370407
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
رجزخوانی نوجوانان کانون چهارمحال و بختیاری

اعضای ادبی مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سراسر استان چهارمحال و بختیاری، هم‌زمان با شرایط هجوم دشمنان به کشور و به ویژه شهادت رهبر عزیزشان و کودکان مدرسه میناب، در دورهمی شاعران نوجوان با عنوان «سروها ایستاده‌اند» به شعرخوانی پرداختند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری روز شنبه ۲۳ اسفند۱۴۰۴، هم‌زمان با پانزدهمین روز از آغاز تجاوز جنایتکارانه‌ی رژیم صهیونیستی_آمریکایی به سرزمین عزیزمان ایران اسلامی، اعضای نوجوان اهل قلم انجمن‌های ادبی، باشگاه قاف، باشگاه سیمرغ و اعضای کارگاه‌های شعرسرایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در دورهمی غیرحضوری شاعران نوجوان برای ایران با عنوان «سروها ایستاده‌اند» حضور یافته و به خوانش جدیدترین آثار خود پرداختند.

روح‌الله واحد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، در این نشست با اشاره به حوادث اخیر کشور گفت: ‌هدف از برگزاری چنین نشست‌ها این است که نوجوان بتواند احساس، عاطفه، هیجان و ناراحتی قلبی خود را در خصوص شرایط حاضر ایران عزیز در قالب شعر بیان کند.

وی در ادامه خطاب به اعضای اهل‌قلم استان گفت: چشم امید رزمندگان در جبهه‌ی مقاومت به ماست تا با قلم و بیان خود حامی ایشان در پشت صحنه باشیم و بر همه‌ی ما واجب است تا برای ایرانمان، پرقدرت و قوی در صحنه حضور یابیم.

مدیرکل کانون استان ضمن تاکید بر اینکه اتحاد نقش مهمی در پیروزی دارد گفت: ‌اتحاد باید در کلام و گفتار و نوشتار نمود داشته باشد و باید با هر توانی که داریم برای گذر از این شرایط دست به دست هم‌ دهیم. وی در ادامه گفت: توان شما شعر شماست که می‌توانید در شرایط فعلی با استفاده از این ابزار هنرمندانه برای در اهتزاز ماندن پرچم ایران عزیز تلاش کنید.

رجزخوانی نوجوانان کانون چهارمحال و بختیاری

در ادامه مجتبی حاذق مدیر آفرینش‌های هنری، ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رهبر عزیز انقلاب اسلامی و شهادت جمع کثیری از شهدای کودک مدرسه میناب، در رابطه با نقش ادبیات در شرایط حال حاضر کشور گفت: ادبیات و زبان هنر در شرایط فعلی علاوه بر کاهش استرس مخاطبان به آنها کمک می‌کند تا شرایط بحرانی کشور را درک کنند و بر خود مسلط شوند.

وی همچنین افزود: خلق یک اثر ادبی موجب تخلیه‌ی عواطف و اندیشه شاعر می‌شود، چرا که مولفان و اهالی قلم باید هرچه را که می‌بینند و می‌شنوند بنویسند تا مخاطب از لحاظ حسی و عاطفی درگیر شود.

شاعر منتخب جشنواره‌ی شعر فجر در ادامه به ماندگاری و دیرپایی ادبیات اشاره کرد و گفت: نقش بعدی، ماندگاری ادبیات است؛ هر آنچه که ما از گذشتگان می‌دانیم، حاصل ادبیات برجای مانده از آن‌هاست؛ پس سرودن و نوشتن از این شرایط نیز بعدها راهنمای آیندگان خواهد بود.

وی در ادامه گفت: در این شرایط اگر از مظلومیت می‌گوییم باید حتما از ظالمان و جنایاتی که مرتکب می‌شوند نیز بگوییم.

میهمان برنامه، سپس با خوانش یکی از جدیدترین  اشعار نیمایی خود برای کودکان مظلوم غزه و کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب صحبت‌های خود را به پایان رساند.

شاعران حاضر در این نشست، به خوانش شعرهایی با موضوع: شهادت رهبر عظیم‌الشان ایران، شهادت مظلومانه‌ی کودکان مدرسه‌ی میناب، ایران، وطن، میهن و حمایت و بیعت با رهبر جوان انقلاب اسلامی و... پرداختند.

در این دورهمی دو ساعته که به همت واحد آفرینش‌های ادبی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد، ۱۶ نفر از اعضا و مربیان در فضای مجازی اسکای روم به خوانش جدیدترین آثار خود پرداختند.

گفتنی است، روح‌الله واحد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، مجتبی حاذق مدیر آفرینش‌های ادبی، هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، معاونت فرهنگی استان، کارشناسان ادبی استان، جمعی از کارشناسان منطقه چهار کشور، کارشناس استان در ستاد و اعضای اهل قلم و مربیان ادبی استان در این دورهمی حضور داشتند.

رجزخوانی نوجوانان کانون چهارمحال و بختیاری

رجزخوانی نوجوانان کانون چهارمحال و بختیاری

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha