کد خبر: 371255
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۵
بازدید 13
کانون پرورش فکری شهر کمیجان در سوگ چهلمین روز فراغِ رهبرشهید

مربیان و مادران اعضای مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری شهر کمیجان استان مرکزی در چهلمین روز فراغ رهبر شهید در مراسم یادبودی به سوگ نشستند و یاد و خاطره‌ی قائد عظیم‌الشأن انقلاب، حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه‌ای (قدّس الله نفسه الزکیه) را زنده نگهداشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی ؛ به همت مرکز فرهنگی هنری شهر کمیجان سوگواره «رهبر شهید» با حضور مادران اعضا با اجرای برنامه‌های فرهنگی، بعد از آیین چهلمین روز عروج حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه‌ای (قدس سره الشریف) در این مجموعه برگزار شد. 

در این آیین با فضاسازی متناسب با حال‌وهوای سوگواره و اجرای مراسم سوگواری و مرثیه‌خوانی، یاد و خاطره رهبر شهید و آرمان‌های انقلاب اسلامی را گرامی داشتند. 

کانون پرورش فکری شهر کمیجان در سوگ چهلمین روز فراغِ رهبرشهید

اناری مربی مسئول کانون کمیجان در حاشیه برگزاری این سوگواری گفت: امروز رسالت سنگین تبیین اندیشه‌های ناب و مسیر پرافتخار رهبر شهید انقلاب بیش از پیش بر دوش ماست و با تمام توان، مراکز کانون پرورش فکری را به سنگر پرورش نسلی مقاوم، آگاه و استکبارستیز تبدیل خواهیم کرد.

وی افزود: سوگواره «رهبر شهید» با هدف گرامیداشت یاد و خاطر ، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی بیشتر با ارزش‌های انقلاب اسلامی در این مجموعه فرهنگی برگزار شد.

کانون پرورش فکری شهر کمیجان در سوگ چهلمین روز فراغِ رهبرشهید

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha