هم افزایی لازمه اجرای شایسته گردهمایی روز دختر

در آستانه فرارسیدن «روز دختر»، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی در نشست برخط از ضرورت برنامه‌ریزی گسترده و تجمیع فعالیت‌های مراکز، برای میزبانی از یک رویداد پرشور همزمان با مراکز سراسر کشور با حضور دختران عضو مراکز استان سخن گفت و تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، «فرهاد آقابیگی»، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان صبح امروز در نشست برخط ویژه برنامه‌ریزی گردهمایی کشوری روز دختر، بر ضرورت هماهنگی و تجمیع برنامه‌های مراکز ثابت و سیار در مرکز استان تأکید کرد و گفت: همه مراکز این رویداد را برگزار خواهند کرد که در شهرستان بجنورد با همکاری ۳ مرکز و اسفراین با همراهی ۲ مرکز برگزار خواهد شد.
 وی با اعلام این که این رویداد روز یکشنبه، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح  در تمامی مراکز و در بجنورد در پلاتو ترنج با همکاری ۳ مرکز بجنورد برگزار خواهد شد، گفت: ضرورت دارد برنامه‌ها با شعار «دخترم، افتخار ایرانم» و با حضور گسترده دختران مراکز اجرا شود.«آقابیگی» با توجه به اهمیت این مناسبت، از تمامی مراکز خواست طرح‌ها و پیشنهادهای خود را ارسال کنند تا برنامه‌ای منسجم، اثرگذار و درخور این روز طراحی و اجرایی شود. 
وی  این گردهمایی را فرصتی ارزشمند برای تقویت بیشتر ارتباط دوباره کودکان و نوجوانان با مراکز دانست و بر نقش فعال مراکز سیار نیز تأکید کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همچنین از ۲ مراکز اسفراین خواست با ادغام فعالیت‌های خود و اجرای یک برنامه مشترک در یکی از مراکز شهرستان، در این رویداد مشارکت مؤثر داشته باشند.
 وی در ادامه به برنامه‌ ویژه دختران در شب میلاد حضرت معصومه (س) در تجمعات شبانه «ایستگاه فرزندان ایرانیم» اشاره کرد و اظهار داشت: بخشی از اجرای این برنامه‌ها باید بر عهده مراکز باشد.

«آقابیگی» ضمن قدردانی از تلاش مربیان در «ایستگاه فرزندان ایرانیم» و ارائه فعالیت‌های خلاقانه، ابراز خرسندی کرد که غرفه کانون به یک گذر فرهنگی پرمخاطب برای خانواده‌ها و کودکان تبدیل شده است. وی همچنین با اشاره به شکل‌گیری «رادیو راهرو» و چشم‌انداز استانی شدن آن، بر ضرورت حمایت بیشتر از این ابتکار برای جذب نوجوانان تأکید کرد.
«نرگس برهمند»،معاون فرهنگی و اجرایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی نیز در ادامه این نشست با توجه به اهمیت این رویداد از کاشت نهال امید در ادامه طرح سفیران سبز به عنوان یکی از برنامه های شهرستان ها در دل این گردهمایی سخن گفت و از مراکز استان خواست تا نسبت به ارائه پیشنهادات خود برای دهه کرامت و گزارش عملکرد کمی و کیفی هفته گذشته اقدام کنند.

در ادامه نشست، «صادقی» کارشناس حراست کانون نیز با قدردانی از حضور فعال مراکز در تجمعات شبانه،بر همراهی کامل همکاران در دل اجتماعات تأکید کرد و در بخش دیگری  از ضرورت  فضاسازی‌های آرامش‌بخش و جذاب برای کودکان و نوجوانان در مراکز سخن گفت. وی همچنین درخواست کرد در گردهمایی روز دختر، بخشی ویژه برای بزرگداشت دختران شهید میناب در نظر گرفته شود.

هم افزایی لازمه اجرای شایسته گردهمایی روز دختر

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha