ویژه‌برنامه «دخترم، افتخار ایران» در مروست برگزار شد

ویژه‌برنامه روز دختر با حضور ۱۱۰ نفر از دانش‌آموزان مدرسه زکیه در مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان مروست برگزار شد.

به گزارش روابط‌ عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۵، ویژه‌برنامه «دخترم، افتخار ایران» با حضور ۱۱۰ نفر از دانش‌آموزان مدرسه زکیه در مرکز فرهنگی‌هنری کانون مروست برگزار شد.

در این برنامه که هم‌زمان با روز دختر و میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) اجرا شد، فعالیت‌های متنوع فرهنگی و هنری از جمله اجرای سرود، معرفی شخصیت حضرت معصومه(س)، گرامیداشت شهدای دانش‌آموز میناب، رجزخوانی و دکلمه‌خوانی توسط اعضای طرح کانون مدرسه برگزار شد.

دانش‌آموزان در فضایی شاد و آموزنده با بخش‌های مختلف برنامه همراه شدند و مشارکت فعال آنان برنامه را پویاتر و اثرگذارتر ساخت.

در پایان این مراسم، به مناسبت روز دختر هدایایی توسط محبوبه برزگر مسئول مرکز فرهنگی‌هنری کانون و طاهری رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مروست، به دانش‌آموزان اهدا شد.

این ویژه‌برنامه با هدف تقویت هویت دینی و فرهنگی دختران و ایجاد فضایی امیدبخش و با نشاط برای آنان برگزار شد و با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان همراه بود.

 ویژه‌برنامه «دخترم، افتخار ایران» در مروست برگزار شد

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha