به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام، همایش باشکوه پویش «دخترم افتخار ایران» با حضورحجت الاسلام حسینی احمدفداله امام جمعه و نورمحمدی فرماندار شهرستان وجمعی از کارکنان واعضای دختر مرکز آبدانان در فضایی سرشار از معنویت و نشاط در امامزاده برگزارشد.



براساس این خبر این پویش باهمکاری و همدلی بسیج دانشآموزی، اداره آموزش و پرورش، حوزه بسیج خواهران و دفتر امام جمعه آبدانان شکل گرفت تا صدای افتخار و امید دختران این دیار را به گوش جهانیان برساند.


در این مراسم، اعضا، کانونیاران و مربیان مرکز آبدانان نقشآفرینیهای درخشانی داشتند. برنامههای متنوعی از جمله سرودهای حماسی، مسابقات فرهنگی، ایستگاه ادبی، رجزخوانی و قرائت بیعتنامه در محل امامزاده و کتابخانه عمومی برگزار شد. دختران با اشتیاق فراوان در این فعالیتها شرکت کردند و با قرائت بیعتنامه، تعهد خود را به ارزشهای دینی و میهنی ابراز داشتند.

اهدای کتاب و سایر هدایای فرهنگی به شرکتکنندگان، نمادی از توجه به جایگاه دختران و تشویق آنها به پیشرفت و مطالعه بود. این همایش نه تنها فضایی برای شکوفایی استعدادها فراهم کرد، بلکه پیوندی عمیقتر میان نسل جوان و ارزشهای انقلاب اسلامی برقرار ساخت.