کد خبر: 372837
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۵
برگزاری پویش «قرار اردی‌بعشق» در مرکز بستک

همزمان با فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت‌ماه و هفته گرامی داشت مقام معلم، پویش فرهنگی «قرار اردی‌بعشق» با هدف ترویج فرهنگ مهرورزی، قدردانی از مقام معلم و تقویت مهارت‌های ادبی اعضا در مرکز فرهنگی و هنری بستک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان؛ راحله حاجی نیا، مربی مسئول مرکز بستک گفت: در این برنامه صمیمی و پرنشاط، اعضا با اجرای بخش‌های متنوع فرهنگی و ادبی حضور فعالی داشتند. از جمله برنامه‌های اجرا شده می‌توان به خاطره‌گویی اعضا با موضوع معلم و مدرسه اشاره کرد که فضایی احساسی و خاطره‌انگیز را در جمع ایجاد کرد.

وی ابراز داشت: همچنین در بخش دیگری از این پویش، اعضا با نوشتن نامه‌هایی صمیمانه برای معلمان خود، احساس قدردانی و محبت خود را ابراز کردند. این نامه‌ها در فضایی دوستانه میان اعضا خوانده شد و مورد استقبال قرار گرفت.

برگزاری پویش «قرار اردی‌بعشق» در مرکز بستک
حاجی نیا بیان کرد: از دیگر بخش‌های برنامه، خوانش متن ادبی توسط یکی از اعضا بود که حال و هوای ااحساسی برنامه را دوچندان کرد و مورد توجه حاضرین قرار گرفت.

پویش «قرار اردی‌بعشق» با هدف تقویت روحیه قدردانی، ایجاد فضای گفت‌وگو و ارتقای مهارت‌های بیانی و نوشتاری اعضا برگزار شد و با استقبال گرم شرکت‌کنندگان به پایان رسید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha