بهره گیری هدفمند از ظرفیت های خراسان شمالی/نقدهای فرساینده را کنار بگذاریم

مدیر حراست دفتر مرکزی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور در ادامه سفر خود به خراسان شمالی، از مجتمع و مراکز شماره یک و دو بجنورد، مراکز شیروان و فاروج این استان بازدید کرد و ضمن گفت‌وگو با مسئولان و مربیان، با تأکید بر ظرفیت‌های بالای این مجموعه‌ها، خواستار بهره‌گیری هدفمند از توانمندی‌های موجود شد، همچنین همدلی، نگاه تربیتی مشترک و پرهیز از دامن‌زدن به نقدهای فرساینده را از الزامات رشد و پیشرفت در محیط‌های فرهنگی و تربیتی دانست.

به  گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، « روح ا...عباسی‌نژاد» مدیر حراست دفتر مرکزی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور در این بازدید با حضور در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها، دغدغه‌های مسئولان و مربیان و ظرفیت‌های موجود قرار گرفت.

وی در ادامه، از وجود یک تیم منسجم، توانمند و پرانرژی در خراسان شمالی ابراز خرسندی کرد و گفت: همه ما ممکن است نارسایی‌هایی داشته باشیم، اما اگر این کاستی‌ها با نگاه خیرخواهانه دیده و به جای توقف، به اصلاح و رشد منجر شود، همه می‌توانیم در کنار هم پیشرفت کنیم.

مدیر حراست دفتر مرکزی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور همچنین خطاب به مسئولان و مربیان حاضر در مراکز اظهار داشت: نباید اسیر نقدهای غیرمنصفانه و حاشیه‌های فرساینده شد؛ چراکه چنین فضایی بسیاری از فرصت‌ها و هم‌سویی‌ها را از بین می‌برد و مسیر فعالیت ها را با آسیب مواجه می‌کند.وی با تأکید بر نقش مهم فضای روانی و همدلی در محیط‌های کاری افزود: حال خوب انسان‌ها از حسی که از محیط و همکاران خود می‌گیرند، تأثیر می‌پذیرد. بنابراین باید قدر استان و ظرفیت‌های آن را دانست. وی هم چنین توصیه کرد: در کار تربیتی تیمی، واگرایی و واگذاری مسئولیت‌ها بدون همدلی، خوب نیست و اگر کسی موفقیت تیم را موفقیت خود نداند، مسیر به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

«عباسی‌نژاد» با اشاره به اهمیت مشارکت همه افراد در کار تربیتی تصریح کرد: در این حوزه، هر کس باید آنچه از دستش برمی‌آید انجام دهد و ببیند در کدام جایگاه می‌تواند مؤثرتر باشد و با تکیه بر همان ظرفیت، در مسیر خدمت و اثرگذاری گام بردارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که ارزیابی بسیار مثبت و خوبی از خدمات مدیر کل و همه همکاران محترم استان دارم. افزود: این وضعیت بسیار ارزشمند است و باید قدر این ظرفیت را دانست و بیش از پیش کمک به رشد برنامه های استان کرد.

بهره گیری هدفمند از ظرفیت های خراسان شمالی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha