به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شمارهیک شیراز، در ۲۱ خرداد ۱۴۰۵، همزمان با فرارسیدن روز تکریم خانواده، با هدف تحکیم بنیانهای عاطفی و ارتقای تعاملات میاننسلی، ویژهبرنامهای را با حضور هشتاد نفر از اعضاء و والدین آنها برگزار کرد.
این رویداد با رویکرد خانوادهمحوری طراحی شد تا بستری برای تجربه مشترک فعالیتهای فرهنگی و هنری در محیطی صمیمانه فراهم شود. حضور والدین در کنار فرزندان هنگام اجرای فعالیتها، علاوه بر افزایش اعتمادبهنفس در کودکان، امکان انتقال ارزشهای فرهنگی و اخلاقی را تسهیل کرد.
بخش آغازین این مراسم به اجرای قصهگویی و شعرخوانی اختصاص داشت که با مشارکت فعال کودکان و نوجوانان و همراهی والدین انجام شد. استفاده از کلام و روایت در این بخش به عنوان ابزاری برای پیوند عاطفی به کار رفت؛ و هدف از آن تقویت مهارتهای ادبی اعضاء و ایجاد فضای گفتگو میان والدین و فرزندان حول محور مضامین اخلاقی بود؛ تا انتقال تجربیات بین نسلها به شیوهای غیرمستقیم صورت گیرد.
در ادامه کارگاه خلاقیت ساخت کارتپستال برگزار شد که هدف از آن تحریک مهارتهای دستورزی و تقویت روحیه همکاری جمعی در خانوادهها بود. در این کارگاه والدین و فرزندان با همفکری و مشارکت یکدیگر به خلق آثار هنری پرداختند. این فرایند تمرینی برای کار گروهی میان اعضاء خانواده محسوب میشد و فرصتی ایجاد کرد تا والدین توانمندیهای فرزندانشان را در حین خلق یک اثر هنری مشترک مشاهده کنند.
بخش پایانی این مراسم به ثبت لحظات مشترک اختصاص داشت؛ و با گرفتن عکسهای یادگاری، تلاش شد تا حضور در مرکز به عنوان یک خاطره جمعی ماندگار ثبت شود.
این رویداد در نهایت با نمایش توانمندیهای اعضاء در کنار والدین به پایان رسید.


