کد خبر: 374934
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۵
بازدید 22
استقبال از تابستان در مراکز فرهنگی و هنری کانون استان قزوین

.مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین در استقبال از تابستان و فصل اوقات فراغت مخاطبان برنامه‌های گوناگونی اجرا کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین در آستانه تابستان مراکز فرهنگی و هنری کانون قزوین چند ویژه‌برنامه در سراسر استان برگزار کردند.

 مرکز فرهنگی و هنری شماره دو کانون آبیک با همکاری اعضای فعال جشنی را در قالب برنامه «یک قاب لبخند» و استقبال از تابستان برگزار کرد.

کارگاه کاردستی، برگزاری کارگاه آموزشی «من و ایمنی و ورزش» برای خانواده‌ها و اعضا با حضور کارشناس جمعیت هلال احمر، قصه بازی و مسابقه و در پایان برنامه صرف صبحانه سالم از بخش‌های این برنامه بود.

به همت خانه نمایش کانون پرورش فکری استان یک برنامه نمایشی در مرکز فرهنگی و هنری سگزاباد در قالب طرح پیک امید برگزار شد.۲۰۰ عضو دختر و پسر از این برنامه بهره‌مند شدند.

مرکز فرهنگی و هنری شماره یک قزوین جشن یک قاب لبخند و آغاز فعالیت های تابستان را با فعالیت‌های نمایش عروسکی، آزمایش علمی، کارگاه نجوم، قصه‌گویی، مسابقه برای خانواده‌ها و معرفی کارگاه‌های تابستانی با حضور مربیان برگزار کرد.

جشن آغاز فعالیت‌های تابستانی در مرکز فرهنگی و هنری شماره سه قزوین شامل بازی و سرگرمی، قصه گویی، مسابقه، قدردانی از اعضای فعال، کارگاه کاردستی و نمایش نماهنگ بود.

جشن آغاز تابستان در مرکز فرهنگی هنری مجتمع با حضور ۲۰۰عضو و خانواده‌ها

برگزار شد. معرفی کارگاه‌ها، نمایش، قصه علم، کاردستی، قصه گویی، نقالی و شاهنامه خوانی، بازی وسرگرمی وسرود از بخش‌های این برنامه بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha