مربیان مرکز شماره ۳ کانون کرمانشاه در جشن شکوفه‌ها حضور یافتند

مربیان مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه با حضور در جشن شکوفه‌ها که به صورت مشترک بین مدرسه و کانون برگزار شد، برنامه‌های متنوعی از جمله قصه‌گویی و مسابقه شعرخوانی را برای دانش‌آموزان کلاس اولی اجرا کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید و در راستای ایجاد شور و نشاط در میان دانش‌آموزان کلاس اولی، مربیان مرکز شماره ۳ با حضور در جشن شکوفه‌ها، برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری را برای این دانش‌آموزان اجرا کردند.

این جشن که به صورت مشترک بین مدرسه و کانون برگزار شد، با هدف آشنایی دانش‌آموزان با فضای آموزشی و ایجاد انگیزه و علاقه در آنان برای ورود به سال جدید و دبستان طراحی شده بود. در این برنامه، مربیان کانون با اجرای فعالیت‌هایی همچون قصه‌گویی، مسابقه شعرخوانی و سایر برنامه‌های متنوع، لحظات شاد و به‌یادماندنی را برای دانش‌آموزان کلاس اولی رقم زدند.

مربیان مرکز شماره ۳ کانون کرمانشاه در جشن شکوفه‌ها حضور یافتند

بر این اساس، حضور مربیان مرکز شماره ۳ در این جشن مشترک، نه تنها به افزایش شور و نشاط دانش‌آموزان کمک کرد، بلکه فرصتی برای معرفی فعالیت‌های کانون پرورش فکری به خانواده‌ها و دانش‌آموزان فراهم آورد. هدف اصلی این برنامه، ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی، پرورش خلاقیت و ایجاد ارتباط مؤثر بین کانون و مدارس بود.

در همین راستا حضور در جشن شکوفه‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی برای دانش‌آموزان کلاس اولی، فرصت مغتنمی است تا آنها با فضای کانون و فعالیت‌های آن آشنا شوند و خاطره‌ای خوش از اولین روزهای مدرسه در ذهنشان ثبت شود.

در پایان این جشن، دانش‌آموزان با اجرای برنامه‌های متنوع و دریافت هدایای فرهنگی، لحظات پرنشاطی را تجربه کردند و قرار شد همکاری‌های مشترک بین مدرسه و کانون در طول سال تحصیلی ادامه یابد.

مربیان مرکز شماره ۳ کانون کرمانشاه در جشن شکوفه‌ها حضور یافتند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha