نشست هم‌اندیشی راه‌اندازی «کودکستان‌های دارا و سارا» در غرب مازندران برگزار شد

 راستای توسعه فعالیت‌های تربیتی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نشست هم‌اندیشی راه‌اندازی «کودکستان‌های دارا و سارا» در مراکز غرب استان مازندران، به میزبانی مرکز شماره ۳ چالوس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مازندران، این نشست با حضور دکتر حامد فاضلی، مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران، مجتبی ولی‌پور، معاون اداری و مالی، ربابه هاشمی، کارشناس فرهنگی استان و جمعی از مسئولان مراکز کانون شهرهای کتالم، نشتارود، تنکابن، نوشهر، فریدونکنار، چالوس (مراکز ۱، ۲ و ۳)، کلاردشت و محمودآباد تشکیل شد.


حامد فاضلی در ابتدای این جلسه ضمن قدردانی از تلاش همکاران برای آغاز برنامه‌های تابستانه، بر اهمیت رویکردهای محتوایی در کانون تأکید کرد. وی با اشاره به در پیش بودن ماه محرم، اجرای برنامه‌هایی با محوریت «کودکان عاشورایی» را ضروری خواند. 

مدیرکل کانون مازندران همچنین بر رونق‌بخشی به «شورای نوجوان» و توسعه فعالیت‌های واحد علمی کانون (کافنا) با تکیه بر ظرفیت چهره‌های علمی و نخبگان هر شهرستان تأکید کرد و راه‌اندازی کودکستان‌های «دارا و سارا» را یکی از اولویت‌های مهم برای گسترش خدمات تربیتی کانون دانست.

در ادامه، مجتبی ولی‌پور، معاون اداری و مالی کانون استان، به تشریح جزئیات اجرایی این طرح پرداخت. وی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق و مدیریتِ کارآمد، مواردی همچون سازوکارهای قانونی، شرایط فیزیکی استاندارد مراکز، جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص و همچنین شرایط پرداخت حق‌الزحمه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

ولی‌پور ضمن تبیین فرصت‌های درآمدزایی برای مراکز و ابعاد فرهنگی این طرح، ایجاد چنین بسترهایی را فرصتی برای تقویت جایگاه کانون در جامعه و ارائه خدمات آموزشی کیفی به خانواده‌ها دانست.

این نشست با بخش پرسش و پاسخ همکاران پایان یافت؛ جایی که مسئولان مراکز دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را در خصوص پیاده‌سازی این طرح در سطح شهرستان‌ها مطرح کردند تا مسیر راه‌اندازی «کودکستان‌های دارا و سارا» با هماهنگی و آمادگی کامل فراهم شود.

نشست هم‌اندیشی راه‌اندازی «کودکستان‌های دارا و سارا» در غرب مازندران برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha