تمام ظرفیت‌های کانون پرورش فکری در مسیر رشد و بالندگی کودکان و نوجوانان

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی در دیدار معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان و هیئت همراه، بر تقویت همکاری‌های مشترک میان دو مجموعه تأکید کرد و از این که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همه ظرفیت‌های خود را برای رشد و تربیت کودکان و نوجوانان در اختیار نهادهای همسو به ویژه آموزش و پرورش قرار می‌دهد، سخن گفت.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، «مسلم ربانیان» مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در دیدار صمیمی معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان و هیئت همراه، با اشاره به ماهیت متفاوت فعالیت‌های کانون پرورش فکری گفت: جنس کار در کانون با بسیاری از دستگاه‌ها متفاوت است، اما معتقدم مجموعه‌های فرهنگی باید در کنار یکدیگر قرار گیرند و نه در مقابل هم.

وی با تأکید بر این که کانون پرورش فکری رقیب هیچ دستگاه فرهنگی نیست، به‌ویژه آموزش و پرورش که اهداف و نگاه مشترکی با کانون دارد، افزود: هر ظرفیتی که در کانون وجود دارد، در درجه نخست متعلق به کودکان و نوجوانان و در ادامه در خدمت آموزش و پرورش و سایر مجموعه‌های مرتبط با این حوزه است.مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی با دعوت از آموزش و پرورش برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون اظهار داشت: از هر طرح، ایده و برنامه‌ای که به رشد و بالندگی کودکان و نوجوانان کمک کند، استقبال می‌کنیم و آمادگی داریم زمینه اجرای مشترک آن را فراهم کنیم.

«ربانیان» با اشاره به سابقه تعامل میان دو مجموعه خاطرنشان کرد: نگاه همکاری و همراهی همواره وجود داشته و اگر برخی برنامه‌ها به نتیجه مطلوب نرسیده، بیش از هر چیز ناشی از محدودیت‌ها بوده است و امروز نیز آمادگی داریم با حمایت و همراهی آموزش و پرورش، گام‌های مؤثرتری برای فرزندان این استان برداریم.وی همچنین با اشاره به کمبود نیروی انسانی در کانون، از همکاری و مشارکت آموزش و پرورش استقبال کرد و ابراز امیدواری کرد: با همدلی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، اتفاق‌های ارزشمندی برای کودکان و نوجوانان خراسان شمالی رقم بخورد.

در ادامه این دیدار، «حسین محمدی‌ثانی» معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان شمالی، ضمن تبریک انتصاب مدیرکل جدید کانون، این مسئولیت را در شرایط کنونی نوعی ایثارگری دانست و گفت: در هر مجموعه‌ای، سرمایه اصلی منابع انسانی آن است و خوشبختانه کانون پرورش فکری از نیروهای توانمند و باانگیزه‌ای بهره می‌برد.وی با تأکید بر اهمیت موضوع تربیت در شرایط امروز جامعه افزود: زمان، محیط و شیوه‌های تربیتی از مهم‌ترین مؤلفه‌های اثرگذار در حوزه کودک و نوجوان هستند و فعالیت در این عرصه، مسئولیتی دشوار اما سرنوشت‌ساز است.«محمدی‌ثانی» با اشاره به سوابق و تجربیات مدیریتی  مدیرکل کانون اظهار امیدواری کرد: با نگاه راهبردی، توانمندی در حفظ و نگهداشت نیروهای انسانی و استفاده از ظرفیت همکاران، شاهد موفقیت‌ها و دستاوردهای بیشتری در حوزه کودک و نوجوان استان باشیم.

همچنین «حجت کنعانی» رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز در این دیدار ضمن تبریک انتصاب مدیرکل کانون، خلاقیت را مهم‌ترین ویژگی خانواده کانون برشمرد و گفت: هر جا نام کانون پرورش فکری مطرح است، خلاقیت و نوآوری نیز در کنار آن دیده می‌شود و این سرمایه ارزشمند می‌تواند در مسیر تربیت نسل آینده نقش‌آفرین باشد.وی با اشاره به همسویی فعالیت‌های کانون و آموزش و پرورش اظهار داشت: جامعه مخاطب هر دو مجموعه، کودکان و نوجوانان هستند و همین اشتراک، زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده‌تر خواهد بو و آموزش و پرورش آمادگی دارد ظرفیت‌های خود را برای اجرای برنامه‌های مشترک در اختیار کانون قرار دهد تا بتوانیم اثرگذاری بیشتری در این حوزه داشته باشیم. «کنعانی» با تأکید بر پرهیز از نگاه موازی‌کاری در فعالیت‌های فرهنگی افزود: هر دستگاهی تلاش می‌کند در حوزه مأموریت خود اثرگذار باشد و این موضوع نه تنها تهدید نیست، بلکه فرصتی برای هم‌افزایی است و از این روی از ظرفیت‌های ارزشمند کانون در آموزش و پرورش بهره خواهیم گرفت و امیدواریم با تعامل و همراهی دو مجموعه، گام‌های مؤثری برای رشد و شکوفایی کودکان و نوجوانان خراسان شمالی برداشته شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha