کد مطلب: 376649
تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
ترویج فرهنگ ایثار با «روایت‌گری عاشورایی»

در راستای ترویج فرهنگ عاشورا و آشنایی کودکان و نوجوانان با سیره اهل‌بیت(ع)، ویژه‌برنامه «روایت‌گری عاشورایی» با محوریت شخصیت حضرت رقیه(س) در مراکز فرهنگی‌هنری دلند و گرگان یک استان گلستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، این برنامه روز چهارشنبه ۳۱ تیرماه با هدف پیوند مفاهیم تاریخی عاشورا بوسیله‌ی فعالیت‌های کانونی، به‌صورت همزمان در مراکز فرهنگی‌هنری دلند و گرگان یک برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، مربیان با معرفی وقایع عاشورا و حوادث پس از آن، زمینه‌ای برای شناخت بهتر شخصیت حضرت رقیه(س) فراهم کردند و در ادامه با تبیین ویژگی‌هایی همچون صبر، ایمان، محبت و استقامت، به معرفی این شخصیت پرداختند.

در بخش روایت‌گری عاشورایی و قصه‌گویی، داستان‌هایی از زندگی و مصائب حضرت رقیه(س) با بیانی تأثیرگذار و متناسب با گروه سنی مخاطبان اجرا شد تا مفاهیم ارادت به اهل‌بیت(ع) برای اعضا ملموس‌تر شود.

همچنین در ادامه، کتاب «بزرگترین دختر عالم» با رویکردی آموزشی توسط مربیان بازخوانی شد که این بخش نقش مؤثری در تقویت مهارت شنیداری و افزایش دانش تاریخی اعضا داشت.

در بخش هنری نیز کارگاه ساخت کاردستی «طرح فرشته» برگزار شد و اعضا در قالب فعالیت‌های نقاشی و کاردستی، با الهام از مفاهیم معنوی، آثار خلاقانه‌ای خلق کردند که موجب تقویت خلاقیت و مهارت‌های ظریف حرکتی آنان شد.

در پایان این ویژه‌برنامه، اعضا با توسل به حضرت رقیه(س) دست به دعا برداشتند و برای پیروزی حق بر باطل، عزت، سربلندی و امنیت ایران اسلامی دعا کردند.

ترویج فرهنگ ایثار با «روایت‌گری عاشورایی»

ترویج فرهنگ ایثار با «روایت‌گری عاشورایی»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha