دو اثر نماهنگ کانون کرمانشاه در جشنواره‌ ملی موسیقی و سرود برگزیده شدند

با ادامه‌ روند داوری آثار سومین جشنواره‌ ملی موسیقی و سرود کانون پرروش فکری کودکان و نوجوان و بعد از داوری آثار ارسالی در بخش سرود، آثار ثبت شده در بخش تولیدات نیز مورد بررسی و داوری قرار گرفته و نماهنگ‌های «سرزمین مادری» اثر سیدفرزاد مجیدی و «به‌ نام تو» اثر رحمت غلامی از کانون کرمانشاه در میان هفت اثر برگزیده‌ کشوری قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، پس از اتمام داوری آثار ارسالی در بخش سرود، نوبت به ارزیابی و بررسی آثار ثبت‌شده در بخش تولیدات رسید. این مرحله از داوری به صورت متمرکز و با نظارت دبیرخانه مرکزی جشنواره در تهران انجام گرفت و طی آن، تمامی آثار رسیده از مراکز کانون در سراسر کشور، از منظر کیفیت محتوایی، ساختاری و هنری مورد قضاوت قرار گرفتند.

بر اساس اعلام نتایج نهایی این دوره از جشنواره که با عنوان «آفرینش» برگزار شد، در بخش تولیدات، هفت اثر به عنوان آثار برگزیده کشوری معرفی شدند که سهم کانون استان کرمانشاه، کسب دو عنوان از این افتخار ملی است. نماهنگ «سرزمین مادری» به کارگردانی و سرپرستی سیدفرزاد مجیدی از مرکز فرهنگی هنری پاوه و نماهنگ «به نام تو» به سرپرستی رحمت غلامی از نوجوانان فرهنگسرای آفرینش، دو اثری هستند که توانستند نظر هیأت داوران را به خود جلب کنند.

دو اثر نماهنگ کانون کرمانشاه در جشنواره‌ ملی موسیقی و سرود برگزیده شدند

گفتنی است، قابل ذکر است در بخش تولیدات هفت اثر به عنوان آثار برگزیده معرفی که دو اثر از این آثار از تولیدات کانون استان کرمانشاه است. فرآیند داوری بخش تولیدات با هدف ارتقای سطح کیفی تولیدات و تشویق مربیان و نوجوانان به خلق آثاری فاخر در حوزه موسیقی و سرود، با دقت و حساسیت ویژه‌ای دنبال شد. آثار برگزیده این دوره، علاوه بر شاخص‌های هنری، از نظر هم‌سو بودن با اهداف تربیتی و هویتی کانون نیز مورد ارزیابی قرار گرفتند و هر دو اثر تولیدی استان کرمانشاه، توانستند در این معیارها نیز موفق باشند.

این موفقیت، نشان‌دهنده توانمندی بالای مربیان و اعضای مراکز کانون استان در خلق آثاری تأثیرگذار و منطبق با استانداردهای ملی است. همچنین، برگزاری جشنواره‌ای در تراز ملی با محوریت موسیقی و سرود، بستری ارزشمند برای شکوفایی خلاقیت، انتقال مفاهیم فرهنگی و تقویت هویت ملی از طریق هنر فراهم می‌آورد که واحد هنرهای نمایشی و آوایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با جدیت آن را دنبال می‌کند.

دو اثر نماهنگ کانون کرمانشاه در جشنواره‌ ملی موسیقی و سرود برگزیده شدند

دو اثر نماهنگ کانون کرمانشاه در جشنواره‌ ملی موسیقی و سرود برگزیده شدند

دو اثر نماهنگ کانون کرمانشاه در جشنواره‌ ملی موسیقی و سرود برگزیده شدند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha