به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری استان همدان، یسنا شهسواری، عضو فعال و شاهنامهخوان مرکز 3 همدان در پویش مجازی «شاهنامهخوانی؛ حماسه جاری» که همزمان با روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی از سوی خانه کتاب و ادبیات ایران و با محوریت ترویج زبان و ادبیات فارسی برگزار شد، عنوان برگزیده را از آن خود کرد.
این پویش با هدف پاسداشت زبان فارسی، ترویج فرهنگ شاهنامهخوانی و آشنایی هرچه بیشتر نسل نوجوان با میراث گرانسنگ حکیم فردوسی، به صورت مجازی و در سطح ملی برگزار شد و علاقهمندان از سراسر کشور آثار خود را به دبیرخانه مستقر در تهران ارسال کردند.
در لوح تقدیر صادر شده از سوی خانه کتاب و ادبیات ایران آمده است: «تلاش تحسینبرانگیز شما در پویش شاهنامهخوانی حماسه جاری را ارج مینهیم و موفقیت روزافزون شما را از درگاه ایزد منان مسئلت داریم.»
کسب این موفقیت، نشاندهنده ظرفیت ارزشمند مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در ترویج فرهنگ مطالعه، شاهنامهخوانی و پاسداشت زبان فارسی در میان کودکان و نوجوانان است.
