نقدِ نوجوانان کانون هرمزگان از «آسمان به فکر صلح»؛ تصویرگری و ایجاز، کلید ارتباط با نسل نو

نشست ادبی کشوری «دو پنجره» با تمرکز بر نقد کتاب «آسمان به فکر صلح»، شاهد حضور فعال اعضای مراکز فرهنگی و هنری استان هرمزگان بود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان؛ در این نشست که با هدف برقراری گفتگوی مستقیم میان نویسنده و مخاطبان نوجوان برگزار شد، اعضای گروه‌های نونگاه، نوجوان و ارشد استان، نگاه خود را بر این مجموعه شعری بازنمایی کردند.

نعیم اسدی، معاون فرهنگی و اجرایی کانون هرمزگان، و طاهره مسافری، کارشناس آفرینش‌های ادبی، از حضور گسترده اعضا در این نشست خبر دادند.

در جریان این برنامه، آناهید دهقانی‌پور (عضو باشگاه  کشوری شعرقاف و عضو انجمن شعر نوجوان)، زهرا مرادپور (عضو انجمن شعر آفرینش) و فلورا زوارقی (کتاب یار برتر مرکز فرهنگی هنری جاسک) به نمایندگی از سایر اعضا به خوانش نقد خود و سایر اعضا پرداختند و از سوی غلامرضا بکتاش شاعر مجموعه شعر" آسمان به فکر صلح" پاسخ سوالات خود را دریافت نمودند.

به گفته ی طاهره مسافری کارشناس آفرینش های ادبی بیش از ۳۰ نفر از اعضای مراکز فرهنگی هنری کانون کتاب آسمان به فکر صلح را مطالعه و نقد کرده بودند.

از نگاه اعضای نوجوان یکی از نقاط قوت این کتاب، کوتاه بودن شعرهاست؛ چرا که خواننده را به تامل و اندیشه وا می دارد.

تصویرگری کتاب نیز به درک بیشتر شعرها کمک کرده و به ارتباط بهتر مخاطب با شعر منجر شده است.

نقدِ نوجوانان کانون هرمزگان از «آسمان به فکر صلح»؛ تصویرگری و ایجاز، کلید ارتباط با نسل نو

این کتاب به آرایه های ادبی و تصاویر شعری زیبایی آراسته است که عمق بیشتری به اشعار می دهد و لذت کشف را در آن دو چندان می کند.

بکتاش در این کتاب با بهره گیری از عناصر طبیعت به سراغ دغدغه های اجتماعی زندگی نوجوان امروز رفته است و با عبارت های بدیع و نو آن ها را بیان کرده است. اعضای کانون های این استان در مجموع کتاب آسمان به فکر صلح را کتابی دانستند که به جای دادن پاسخ های آماده به نوجوانان، سعی می‌کند آن ها را به تفکر وا دارد.

گفتنی است برنامه ی کشوری دو پنجره هر ساله از سوی مدیریت آفرینش با هدف گفت و گوی مستقیم مخاطبان نوجوان با شاعران و نویسندگان حوزه ی نوجوان برگزار می گردد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha