کد مطلب: 378571
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۵
بازدید 5
گام اجرایی کانون و آب منطقه‌ای قم برای فرهنگ‌سازی مصرف آب

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم و شرکت آب منطقه‌ای قم، نشست هم‌اندیشی و کارشناسی با هدف بررسی و تکمیل برنامه‌های اجرایی این تفاهم‌نامه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم، در راستای اجرایی شدن تفاهم‌نامه همکاری این کانون و شرکت آب منطقه‌ای قم و با هدف استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی برای ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب، جمعی از کارشناسان و مربیان کانون با حضور در شرکت آب منطقه‌ای قم، درباره راهکارهای اجرای مفاد این تفاهم‌نامه گفت‌وگو و تبادل نظر کردند. در این نشست، ظرفیت‌های مشترک دو مجموعه و زمینه‌های همکاری در حوزه آموزش و آگاهی‌بخشی به کودکان و نوجوانان مورد بررسی قرار گرفت و بر استفاده از زبان هنر و قالب‌های جذاب و متناسب با گروه‌های سنی مختلف برای انتقال مفاهیم مرتبط با آب و سازگاری با کم‌آبی تأکید شد. محمد دانشور، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای قم، با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی برای مدیریت مصرف آب، بر نقش کانون پرورش فکری در انتقال این مفاهیم به کودکان و نوجوانان تأکید کرد و بهره‌گیری از ظرفیت‌هایی همچون شعر، موسیقی، نمایش، پویانمایی، بازی و خلق شخصیت‌های عروسکی را از راهکارهای مؤثر در این زمینه دانست.

در ادامه، فاطمه سادات میرمحمدصادقی، کارشناس مسئول فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم، با اشاره به ظرفیت مراکز ثابت و سیار کانون، بر آمادگی این مجموعه برای طراحی و اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی با محوریت مدیریت مصرف آب تأکید کرد. وی افزود: مفاهیم مربوط به مدیریت مصرف آب و سازگاری با کم‌آبی می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های متنوع کانون و در قالب‌هایی همچون نمایش، بازی وشعر ، به شیوه‌ای جذاب و متناسب با کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها ارائه شود.

از دیگر محورهای مورد بررسی در این نشست، استفاده از ظرفیت مراکز ثابت و سیار کانون، تولید محتوای فرهنگی و هنری، برگزاری برنامه‌های آموزشی و ترویجی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کارشناسی شرکت آب منطقه‌ای برای غنی‌سازی محتوای این برنامه‌ها بود. گفتنی است، تفاهم‌نامه همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم و شرکت آب منطقه‌ای قم با هدف آموزش و ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب و آگاه‌سازی کودکان و نوجوانان نسبت به اهمیت منابع آبی، اردیبهشت‌ماه سال جاری در اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم به امضا رسیده بود و نشست اخیر در ادامه این همکاری و با هدف ورود به مرحله اجرایی و تکمیل برنامه‌های مشترک برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha