کد مطلب: 378922
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۷
بازدید 7
پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» در مرکز فرهنگی‌هنری شماره ۴۲

هم‌زمان با پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» و با هدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و تقویت گفت‌وگوی خانواده‌محور، نشست خوانش و نقد دو کتاب «خانواده آقای چرخشی» نوشته طاهره ایبد و «خفاش دیوانه» نوشته جین ویلیس با ترجمه معصومه انصاریان، روز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ در مرکز ۴۲ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل استان تهران این نشست با حضور فهیمه کهتر، مربی‌مسئول مرکز، و مادران باشگاه کتاب‌خوانی برگزار شد. در این برنامه، بخش‌هایی از کتاب‌ها توسط یکی از والدین بلندخوانی و سپس درباره محتوای آثار، شخصیت‌ها و مفاهیم مطرح‌شده در آن‌ها گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

این نشست در فضایی صمیمی و تعاملی برگزار شد و حاضران با بهره‌گیری از ظرفیت قصه و گفت‌وگو، به بررسی مفاهیم و پیام‌های کتاب‌ها پرداختند.

در پایان نیز مادران ضمن استقبال از پویش «۴ کتاب، ۴ فصل»، بر تداوم چنین برنامه‌هایی و نقش کتاب در شکل‌گیری عادت به گفت‌وگوی خانوادگی تأکید کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha