کد مطلب: 379266
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۸
قصه‌بازی با «سگی که قارقار می‌کرد» در کانون شماره یک بندرعباس

فعالیت قصه‌گویی با عنوان «قصه‌بازی با سگی که قارقار می‌کرد»، با مشارکت ۲۳ عضو کودک و نوجوان مرکز پارگ گلها بندرعباس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، این رویداد با هدف تعمیق پیوند کودکان با دنیای قصه، پرورش تخیل و تقویت خلاقیت اعضا طراحی و اجرا شده است.

در این برنامه، اعضا ضمن شنیدن قصه‌ی «سگی که قارقار می‌کرد»، با شخصیت‌های داستان همراه شدند و در ادامه، با استفاده از ابزارهای در دسترس در مرکز، اقدام به ساخت عروسک‌های انگشتی از این شخصیت‌ها کردند.

قصه‌بازی با «سگی که قارقار می‌کرد» در کانون شماره یک بندرعباس

جذابیت اصلی این فعالیت، عبور از نقشِ صرفِ «شنونده» به نقشِ «خالق» بود؛ جایی که کودکان پس از ساخت عروسک‌ها، با بازی و خیال‌پردازی، بخش‌هایی از قصه را بازآفرینی کردند.

سحر پودات، مسئول مرکز پارک گلها در حاشیه این برنامه بر اهمیت اجرای فعالیت‌های قصه‌محور تأکید کرد و گفت: «قصه‌گویی، بازی و ساخت دست‌سازه‌های مرتبط با داستان، بستری پویا برای پرورش تخیل و مهارت‌های خلاقانه کودکان فراهم می‌کند.

قصه‌بازی با «سگی که قارقار می‌کرد» در کانون شماره یک بندرعباس

وی بیان کرد: هدف ما ایجاد تجربه‌ای لذت‌بخش و مشارکت‌محور است که در آن کودک نه‌تنها شنونده قصه، بلکه بخشی از فرایند خلق آن باشد.»

گفتنی است؛ در پایان این رویداد، اعضا با در دست داشتن شخصیت‌های دست‌سازِ خود، گویی تکه‌ای از دنیای قصه را با خود به خانه بردند تا تجربه‌ی خلاقانه و خیال‌پردازی را فراتر از دیوارهای مرکز، در محیط خانه نیز ادامه دهند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha