به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، مرکز فرهنگی هنری کانون رباط مراد از توابع شهرستان خمین، با هدف ایجاد فضایی شاداب و پرنشاط برای اعضای پسر خود، اردوی یکروزه تفریحی، فرهنگی و زیستمحیطی را به مقصد شهر زیبای محلات در ۱۵ شهریورماه برگزار کرد.

این اردو که با حضور پرشور اعضا و مربیان برگزار شد، بر محورهای اصلی ایجاد نشاط و شادابی، تقویت روحیه همکاری و کارگروهی، و همچنین آشنایی عمیقتر با طبیعت و اهمیت حفظ و نگهداری از آن، شکل گرفت.
آغاز روزی سرشار از یادگیری و بازی در دل طبیعت
اعضای پسر کانون رباط مراد، پس از رسیدن به طبیعت دلانگیز محلات، برنامه خود را با شرکت در مسابقات و بازیهای بومی و محلی آغاز کردند. در این رقابتهای دوستانه، روحیه کار گروهی و همکاری اعضا به خوبی نمایان شد و آنان توانستند با مشارکت یکدیگر، لحظات بسیار شاد و خاطرهانگیزی را برای خود رقم بزنند.

اشاره مربی مسئول: طبیعت، بهترین معلم ماست
سارا خداکرمی مربی مسئول این مجموعه فرهنگی در رباط مراد در حاشیه این اردو اظهار داشت: هدف اصلی از برگزاری این اردوی طبیعتگردی، تنها ایجاد فرصتی برای تفریح نبود، بلکه میخواستیم اعضا از نزدیک، زیباییهای طبیعت را ببینند، درک کنند که این مواهب الهی چقدر ارزشمند هستند و چطور میتوانیم با احترام به طبیعت، از آن محافظت کنیم.
وی افزود: در دنیای امروز که کودکان بیشتر وقت خود را در فضاهای بسته و مجازی میگذرانند، ارتباط مستقیم با طبیعت، برای سلامت جسم و روان آنها بسیار حیاتی است. همچنین، بازیهای گروهی و مسابقات، به آنان میآموزد که چگونه با هم کار کنند، از یکدیگر حمایت کنند و موفقیت گروهی را جشن بگیرند.
پایانی شیرین با اهدای جوایز
در پایان این اردوی یکروزه، به رسم قدردانی از تلاش و مشارکت فعال اعضا و همچنین به مناسبت پیروزی در مسابقات، جوایزی به برندگان اهدا شد تا این روز خاطرهانگیز، با شیرینی پیروزی و موفقیت همراه شود.

این اردو فرصتی ارزشمند برای اعضای کانون رباط مراد بود تا ضمن بهرهمندی از فضای دلنشین طبیعت، مهارتهای اجتماعی خود را نیز تقویت کنند و تجربهای نو در مسیر رشد و تعالی خود کسب نمایند.