آغاز اردوی سه‌روزه فرهنگی‌تفریحی گروه سرود کانون پاوه با بازدید از آثار تاریخی کرمانشاه

اولین روز اردوی سه‌روزه تفریحی، فرهنگی و آموزشی گروه سرود مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پاوه، با حضور کارشناسان ستادی و مربی مسئول این مرکز، با بازدید از تکیه معاون‌الملک و مسجد شافعی کرمانشاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، اولین روز اردوی سه‌روزه تفریحی، فرهنگی و آموزشی گروه سرود مرکز پاوه در شهر کرمانشاه، با بازدید از تکیه معاون‌الملک و مسجد شافعی برگزار شد.

این برنامه با حضور شهرزاد قهرمانی کارشناس فرهنگی، رحمت غلامی کارشناس هنرهای نمایشی و آوایی، سید فرزاد مجیدی مربی مسئول مرکز پاوه و جمعی از همراهان و اعضای گروه سرود این مرکز اجرا شد.

آغاز اردوی سه‌روزه فرهنگی‌تفریحی گروه سرود کانون پاوه با بازدید از آثار تاریخی کرمانشاه
در این بازدید، اعضای گروه سرود ضمن آشنایی با معماری اصیل اسلامی و تاریخی تکیه معاون‌الملک و مسجد شافعی، با پیشینه فرهنگی و هنری این بناهای ارزشمند استان کرمانشاه آشنا شدند.

در همین‌ راستا غنی‌سازی اوقات فراغت اعضا، تقویت روحیه جمعی و کار گروهی در میان نوجوانان، ایجاد انگیزه برای فعالیت‌های هنری به‌ویژه سرود، و همچنین آشنایی آنان با میراث فرهنگی و تاریخی استان از اهداف برگزاری این اردو است.

گفتنی است اردوی سه‌روزه گروه سرود مرکز پاوه در ادامه با برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و تفریحی در کرمانشاه ادامه خواهد یافت.

آغاز اردوی سه‌روزه فرهنگی‌تفریحی گروه سرود کانون پاوه با بازدید از آثار تاریخی کرمانشاه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha