روایت «شازده و پهلوان» در کانون اراک

نمایش صحنه‌ای «شازده و پهلوان»، حاصل تلاش و تمرین اعضای نوجوان مرکز شماره ۶ کانون پرورش فکری شهر اراک، در شهریور ماه با حضور اعضا، همراهان و مسئولان حوزه هنری کانون استان مرکزی به روی صحنه رفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، اجرای این نمایش که با هدف نمایش توانمندی‌های هنری اعضای نوجوان در حوزه نمایش صحنه‌ای برنامه‌ریزی شده بود، با استقبال گسترده خانواده‌های اعضا روبرو شد. این اجرا فرصتی ارزشمند برای ارتقای اعتمادبه‌نفس، کار تیمی و مهارت‌های بیان و حرکت اعضای نوجوان مرکز شماره ۶ فراهم آورد.

روایت «شازده و پهلوان» در کانون اراک
در این مراسم، مهری فربدزداه، کارشناس مسئول هنری کانون استان مرکزی، حضور داشت و با تماشای اجرای اعضا، از سطح کیفی و هنری این اثر قدردانی کرد.

روایت «شازده و پهلوان» در کانون اراک
در پایان اجرای نمایش، با توجه به تلاش ارزشمند و پشتکار اعضای نوجوان در مسیر آمادگی برای این اجرا، کارشناس هنری با اهدای هدایایی به هنرمندان جوان، از تلاش‌های آنان تجلیل و حمایت کرد.

روایت «شازده و پهلوان» در کانون اراک
این اجرا نشان‌دهنده تعهد مرکز شماره ۶ اراک به پرورش استعدادهای درخشان در حوزه هنرهای نمایشی و ایجاد بستری برای تعامل نزدیک میان هنرمندان جوان و خانواده‌های آنان است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha