مراکز کانون  استان گامی برای پیوند خانواده‌ها با کتاب برداشت

پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» در مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بجنورد، با حضور اعضا و والدین و با محوریت کتاب‌های «خفاش دیوانه» و «خانواده آقای چرخشی» برگزار شد؛ برنامه‌ای که کتاب را بهانه‌ای برای گفت‌وگوی بین‌نسلی، تقویت مهارت‌های فکری و تجربه‌ای مشترک میان کودکان و خانواده‌ها کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، در ادامه اجرای پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل»، مراکز فرهنگی‌هنری شماره یک، دو و سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بجنورد با دعوت از اعضا و خانواده‌های آنان، فصل تابستان این پویش را با محوریت کتاب‌های «خفاش دیوانه» و «خانواده آقای چرخشی» برگزار کردند.در مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو بجنورد، پس از معرفی کتاب «خفاش دیوانه» از سوی مربی، اعضا و خانواده‌های آنان کتاب را در منزل و در کنار یکدیگر مطالعه کردند و با آمادگی برای حضور در نشست به مرکز آمدند.در این نشست، کودکان و والدین درباره شخصیت‌های داستان، رویدادهای مهم، پیام‌ها و مفاهیم کتاب به گفت‌وگو پرداختند. این گفت‌وگوها فرصتی برای تقویت مهارت کتاب‌خوانی، تفکر، بیان دیدگاه‌ها و همچنین افزایش تعامل و ارتباط میان اعضا و والدین فراهم کرد.


«۴ کتاب، ۴ فصل» در مرکز یک بجنورد


مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک بجنورد نیز میزبان پدران و مادران کتاب‌خوان و اعضای کانون بود. در این نشست، دو کتاب «خفاش دیوانه» و «خانواده آقای چرخشی» خوانش و بررسی شد و شرکت‌کنندگان درباره محتوای این آثار به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.بخش نخست برنامه با تسهیلگری «رحمت‌الله دهش»، از اولیای اعضای مرکز، برگزار شد و در ادامه «مینا راه‌چمنی»، روان‌شناس حوزه کودک و نوجوان، به بررسی روان‌شناختی آثار پرداخت.«راه‌چمنی» با بررسی شخصیت‌پردازی و مفاهیم تربیتی داستان‌ها، نکاتی را درباره بهره‌گیری از ظرفیت قصه‌ها برای تقویت ارتباط مؤثر میان والدین و فرزندان مطرح کرد.
این نشست نشان داد کتاب می‌تواند فراتر از یک ابزار آموزشی، زمینه‌ای برای شکل‌گیری گفت‌وگو، تبادل دیدگاه و رشد فکری اعضای خانواده باشد.


کتاب؛ پل ارتباطی میان نسل‌ها در مرکز سه بجنورد


مرکز فرهنگی‌هنری شماره سه بجنورد نیز با حضور اعضا و والدین، بخش تابستانی پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» را برگزار کرد.در این برنامه، کتاب‌های «خفاش دیوانه» و «آقای چرخشی» مورد خوانش و بررسی قرار گرفتند و اعضا و والدین درباره محتوای آثار، شخصیت‌ها و مفاهیم مطرح‌شده در داستان‌ها با یکدیگر گفت‌وگو کردند.در دیگر مراکز کانون در شهرستان‌های فاروج، راز، اسفراین، جاجرم و آشخانه نیز با حضور خانواده‌ها، نشست‌های کتاب‌خوانی و بحث و بررسی کتاب در قالب پویش «۴ فصل، ۴ کتاب» برگزار شد.

پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» با هدف پیوند هرچه بیشتر خانواده با کتاب، تقویت گفت‌وگوی بین‌نسلی و پرورش روحیه نقد، تفکر و همدلی در کودکان و نوجوانان طراحی شده است. در این پویش تلاش می‌شود کتاب به بستری برای تجربه‌ای مشترک میان اعضای خانواده و شکل‌گیری گفت‌وگوهای صمیمی، مؤثر و سازنده تبدیل شود.
گفتنی است :پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» از سوی اداره‌کل آفرینش‌های فرهنگی و با مشارکت مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سراسر کشور اجرا می‌شود و بخش تابستانی آن فرصتی برای خانواده‌ها فراهم می‌کند تا در کنار کودکان و نوجوانان، تجربه‌ای مشترک از کتاب‌خوانی، گفت‌وگو و تعامل خانوادگی داشته باشند.

مراکز کانون  استان گامی برای پیوند خانواده‌ها با کتاب برداشت

مراکز کانون  استان گامی برای پیوند خانواده‌ها با کتاب برداشت

مراکز کانون  استان گامی برای پیوند خانواده‌ها با کتاب برداشت

مراکز کانون  استان گامی برای پیوند خانواده‌ها با کتاب برداشت

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha