۷ اثر به مرحله نهایی بخش کودک و نوجوان جشنواره تئاتر خراسان‌شمالی راه یافتند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌شمالی از راه‌یابی ۷ اثر به مرحله نهایی بخش کودک و نوجوان و عروسکی بیست‌ویکمین جشنواره تئاتر خراسان‌شمالی پس از بازبینی آثار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌شمالی، «مسلم ربانیان» مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با اعلام این خبر گفت: از میان ۱۰ اثر راه‌یافته به مرحله بازبینی، ۷ اثر به مرحله نهایی راه یافتند و در ادامه این بخش از جشنواره حضور خواهند داشت.

وی افزود: این ۱۰ نمایش طی روزهای اول تا سوم مهرماه توسط هیئت داوران متشکل از مصطفی شکاریان، بهنام محمدزاده و مهشاد بهبودی مورد بازبینی قرار گرفتند و در نهایت ۷ اثر برای مرحله نهایی انتخاب شدند.«ربانیان» ادامه داد: از این ۷ اثر، ۶ نمایش در بخش رقابتی حضور دارند که ۴ اثر به‌صورت مشروط پذیرفته شده‌اند.

وی اظهارداشت: از میان آثار بررسی‌شده، سه نمایش «باغچه پرماجرا» به کارگردانی سپیده محمدپور، «توطئه‌گران باغچه کلم» به کارگردانی فاطمه شکوری و «جادوی مورمورک‌ها» به کارگردانی رضا رحمانی مستقیم و نمایش‌های «قلب آدم‌برفی» به کارگردانی وجیهه مرغزاری، «سلفی با گرگ» به کارگردانی مخدره شفیعی‌راد، «یک غذای شاهانه» به کارگردانی مهتاب احتشام و «آرزوی یک موش» به کارگردانی آرین حقانی به‌صورت مشروط به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

وی خاطرنشان کرد: بیست‌ویکمین جشنواره تئاتر خراسان‌شمالی امسال در ۹ بخش شامل نمایش صحنه‌ای، خیابانی، کودک و نوجوان، نقالی و پرده‌خوانی، نمایشنامه‌خوانی «کافه تئاتر»، نمایش‌های کوتاه با رویکرد جوان، رادیوتئاتر، مرور آثار فاخر و بخش عکس و تیزر تئاتر برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha