از «زنگ آغاز» تا «قصه و بازی»؛ مهر متفاوت کانون در مدارس استان

هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵، مراکز ثابت، سیار و شهری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با اجرای مجموعه‌ای متنوع از برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی، مدارس استان را به فضایی برای تجربه، شادی، یادگیری و خاطره‌سازی کودکان و نوجوانان تبدیل کردند؛ برنامه‌هایی که از جشن شکوفه‌ها و نمایش عروسکی و قصه‌گویی آغاز شد و تا روایت خاطرات شهدا، معرفی کتاب، بازی، مسابقه و آشنایی دانش‌آموزان با ظرفیت‌های کانون ادامه یافت.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، هم‌زمان با بازگشایی مدارس و برگزاری جشن‌های شکوفه‌ها و جوانه‌ها، مربیان و اعضای کانون در نقاط مختلف استان با حضور در مدارس، آغاز سال تحصیلی را با برنامه‌هایی متناسب با گروه‌های سنی مختلف جشن گرفتند.

در روستای شمس‌آباد، زنگ آغازین سال تحصیلی با یک ویژه‌برنامه متفاوت همراه شد؛ برنامه روایتگری خاطرات شهدا و برقراری تماس با یکی از والدین شهدای مدرسه میناب، شهیده اطهره زارعی، که با اجرای توانمند «مساح» از مربیان مرکز فرهنگی هنری شماره سه بیرجند برگزار شد. این برنامه در حضور استاندار خراسان جنوبی، معاون استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش، فرماندار بیرجند، رئیس آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان برگزار شد.

در مدرسه ابن‌سینای بیرجند نیز جشن شکوفه‌ها با حضور کلاس‌اولی‌ها برگزار شد و «ملکی» و «حسن‌پور» از مربیان کانون با اجرای نمایش عروسکی و قصه‌گویی، روزی شاد و خاطره‌انگیز را برای دانش‌آموزان رقم زدند.

مربیان مرکز شماره سه بیرجند نیز با حضور در مدارس و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی، به استقبال سال تحصیلی رفتند. همچنین در جشن آغازین مدرسه هدایت از سوی مرکز شماره یک بیرجند، برنامه‌هایی همچون مسابقه عروسک‌گردانی، شعرخوانی و اجرای سرود برگزار شد.

در بشرویه، گروه نمایش کانون در جشن آغاز سال تحصیلی مدرسه شهیدان کباری حضور یافت و نمایش «قیچی بیکار» را با مربیگری «بهداد» اجرا کرد. کتابخانه سیار روستایی این شهرستان نیز با حضور در مدرسه فضیلت روستای غنی‌آباد، برنامه‌هایی با محوریت قصه‌گویی و نمایش عروسکی اجرا کرد.

کتابخانه سیار روستایی نهبندان نیز در اقدامی متفاوت، تصاویر شهدای میناب را بر بدنه مینی‌بوس کتابخانه سیار نصب کرد و آغاز سال تحصیلی را با یاد و نام شهدا گرامی داشت.

در قاین، کتابخانه سیار روستایی با حضور در پیش‌دبستانی شهر اسفدن، برنامه‌هایی همچون همخوانی سرود «ای ایران»، نمایش عروسکی، قصه‌گویی و بازی را اجرا کرد. همچنین در صبحگاه مدرسه ادیب، مراکز ثابت و سیار شهری قاین با تبریک آغاز سال تحصیلی به مدیر و معلمان، یک دست‌سازه دانش‌آموزان کانون با موضوع نقشه ایران را به مدرسه اهدا کردند و در ادامه، کانون و فعالیت‌های آن، رویداد «دوباره ببین، دوباره بساز» و برنامه‌های بازی و مسابقه معرفی شد.

مرکز شماره دو بیرجند نیز در ویژه‌برنامه آغاز سال تحصیلی پیش‌دبستانی اقلیما و مدرسه مها، با اجرای نمایش عروسکی «نخودی»، قصه‌گویی، مسابقه، بازی و ثبت عکس یادگاری، فضایی شاد و پرنشاط برای کودکان ایجاد کرد.

در فردوس، جشن جوانه‌ها ویژه دانش‌آموزان پایه هفتم دبیرستان حاج‌سیدحسین صادقی برگزار شد و ضمن خوشامدگویی و معرفی کانون و فعالیت‌های آن، شیوه عضویت و ظرفیت‌های کانون‌یاران برای دانش‌آموزان تشریح شد. همچنین فراخوان‌ها و برنامه‌های پیش‌روی کانون به دانش‌آموزان معرفی شد.

در خوسف نیز مربیان کانون با حضور در دبستان برکت، برنامه‌هایی شامل بازی و مسابقه، قصه‌گویی، شعرخوانی، معرفی کتاب و معرفی کانون را با حضور «نارنجی» اجرا کردند. در مدرسه استثنایی پویش نیز جشن فرشتگان با معرفی کانون، قصه‌گویی با ابزار و بازی برگزار شد.

سرایان نیز میزبان جشن شکوفه‌ها در دبستان آزادگان بود؛ جشنی که با حضور کلاس‌اولی‌ها و مادرانشان و اجرای قصه‌گویی، معرفی کانون، بازی و مسابقه، نخستین روزهای مدرسه را برای کودکان خاطره‌انگیز کرد.

در عشق‌آباد، جشن شکوفه‌ها در مدرسه شهید فغانی با همکاری کانون و با اجرای مسابقه شاد، معرفی کانون، نمایش عروسکی، اهدای جوایز و برنامه‌های متنوع برگزار شد.

در طبس نیز مرکز شماره دو با میزبانی از ۵۶ دانش‌آموز پایه اول دبستان رویش، برنامه‌ای فرهنگی، هنری و ادبی شامل معرفی کانون، نمایش فیلم، قصه‌گویی، نقاشی و کارگاه ادبی برگزار کرد. مربیان این مرکز همچنین چهارم مهرماه با حضور در دبستان دخترانه فریبا، برای ۱۸۰ دانش‌آموز این مدرسه برنامه معرفی کانون و قصه‌گویی اجرا کردند.

در مرکز سربیشه نیز هم‌زمان با هفته دفاع مقدس، برنامه‌هایی با محوریت معرفی کتاب «پرچم ایران ما از گذشته تا به امروز»، ساخت کاردستی گل لاله، قصه‌گویی از زندگی شهدا و گفت‌وگو درباره دفاع مقدس برای کودکان و نوجوانان اجرا شد.

مجموع این برنامه‌ها، تصویری از حضور گسترده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی در آغاز سال تحصیلی ارائه می‌دهد؛ حضوری که تلاش دارد مدرسه را به نقطه‌ای برای تجربه شادی، قصه، کتاب، هنر، هویت و گفت‌وگو تبدیل کند و ارتباط میان کانون، مدرسه و خانواده را در مسیر رشد و پرورش نسل آینده تقویت کند.

#کانون_خراسان_جنوبی
#آغاز_سال_تحصیلی
#جشن_شکوفه‌ها
#جشن_جوانه‌ها
#کانون_در_مدرسه
#قصه_گویی
#نمایش_عروسکی
#کتاب
#بازی_و_سرگرمی
#کودکان_و_نوجوانان
#روایت_شهدا
#دفاع_مقدس
#کانون_یار
#کتابخانه_سیار
#مدرسه_شاد
#کانون_پرورش_فکری

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha