کد مطلب: 381774
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۱
بازدید 7
کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

به همت مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قزوین هفته جهانی فضا با اجرای برنامه‌های متنوعی برای بچه‌های استان همراه بود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان قزوین در هفته فضا در سال ۱۴۰۵ چند برنامه علمی و پرنشاط در کانون استان قزوین برگزار شد.

آشنایی با فضا از راه بازی و ساخت کاردستی

مرکز فرهنگی‌هنری ضیاءآباد در نخستین روز هفته جهانی فضا، برنامه‌هایی با محوریت آشنایی با فضا و ساخت موشک کاغذی برای مادران و کودکان اجرا کرد. مربی مسئول این مرکز با حضور در مدرسه. پسرانه. کارگاه کارت پستال با محوریت هفته جهانی فضا را نیز برگزار کرد.

 در مرکز الوند نیز دانش‌آموزان با ساخت کاردستی، سفر خیالی به فضا، نوشتن خلاق درباره سفر به جهان ستارگان و اجرای نمایش خلاق با موضوع بی‌وزنی، تجربه‌ای متفاوت از یادگیری را پشت سر گذاشتند. مربیان این مرکز همچنین با حضور در مدرسه پسرانه، فعالیت ساخت کارت‌تصویر با موضوع هفته جهانی فضا را اجرا کردند.

مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک قزوین نیز با دعوت از مدارس و حضور ۷۰ دانش‌آموز و مربی، برنامه‌هایی همچون معرفی نخستین فضانورد زن ایرانی، نقاشی آسمان، معرفی کتاب‌های مرتبط با فضا و آشنایی با ماهواره‌برها را به اجرا درآورد. برگزاری کارگاه‌های کاردستی و دیگر فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی ویژه اعضا نیز بخشی از برنامه‌های این مرکز بود.

موشک‌های کاغذی با رنگ پرچم ایران

مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک تاکستان، هم‌زمان با نخستین روز هفته ملی کودک و هفته جهانی فضا، میزبان ۴۰ عضو پسر بود. کودکان در این برنامه، موشک‌های کاغذی خود را ساختند و با رنگ‌های پرچم ایران آراستند. معرفی نخستین فضانورد زن ایرانی، معرفی کتاب «ستاره لایکا؛ نخستین سگ فضانورد»، بازی‌های علمی، قصه‌گویی از کتاب «خانه پرسر و صدا» با شیوه نمایش خلاق، پخش پویانمایی و بازی‌های گروهی از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

در مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو تاکستان نیز با همراهی ۳۰ دانش‌آموز دبستان شهید فرهاد و ۲۵ عضو کانون، برنامه‌هایی همچون نمایشگاه کتاب‌های مرتبط با فضا، ساخت آویزهای ستاره، خورشید و ماه، معرفی دانشمندان ایرانی ابوریحان بیرونی و خیام، ساخت نشریه دیواری گروهی، ساخت ستاره‌های کاغذی به شیوه اوریگامی و بلندخوانی کتاب «ستارگان و کهکشان‌ها» اجرا شد. بازی‌های فکری با بهره‌گیری از عنوان کتاب‌های نجومی و گفت‌وگو درباره فضا نیز از دیگر فعالیت‌های این مرکز بود. همچنین اعضا در کارگاه ادبی، آرزوهای خود را روی موشک‌های کاغذی نوشتند.

بیش از ۱۲۰ دانش‌آموز مهمان مرکز اقبالیه شدند

مرکز فرهنگی‌هنری اقبالیه در روزهای ۱۳ تا ۱۵ مهر، میزبان بیش از ۱۲۰ دانش‌آموز دختر و پسر در گروه‌های سنی کودک و نوجوان بود. بازدید از آسمان‌نمای مجتمع کانون قزوین و آشنایی با فعالیت‌های مرکز اقبالیه، از بخش‌های این برنامه به شمار می‌رفت.

معرفی روزهای ویژه، کتاب و اخترشناسان، شعرخوانی و کتاب‌خوانی، آموزش ساخت ستاره و موشک، گفت‌وگو با کارشناسان بسیج درباره ماهواره‌برها و فضا، آشنایی با تجهیزات دفاعی، پخش پویانمایی «میمون‌های فضایی»، پرواز موشک‌های کاغذی در حیاط کانون و بازی‌های گروهی، از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

از ماهواره‌های دست‌ساز تا نامه به فضانوردان

مربیان مرکز فرهنگی‌هنری شماره سه قزوین نیز با حضور در مدارس، فعالیت‌هایی همچون ساخت کاردستی، معرفی کتاب و رویدادهای مرتبط با فضا، ساخت موشک و پرواز آن را اجرا کردند.

مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو آبیک با دعوت از مدارس و برپایی نمایشگاه نقاشی با موضوع موشک‌ها و کارتتصویرهایی با موضوع سیاره‌ها، فرصتی برای آفرینش آثار تازه فراهم کرد. نقاشی، نوشتن نامه به فضانوردان، معرفی رویدادهای فضایی و ساخت موشک‌های کاغذی با رنگ‌های گوناگون، از جمله رنگ‌های پرچم ایران، از دیگر فعالیت‌های این مرکز بود.

در مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک آبیک نیز کارگاه ساخت کلاژ با عنوان «ماهواره من»، کارگاه ادبی «آن بالا چه خبر است؟»، گفت‌وگوهای علمی، معرفی کتاب‌های فضایی، بازی «فضا بدون جاذبه» و نمایشگاهی با موضوع «بالای این آسمان خدایی هست که هر ناممکنی را ممکن می‌سازد» برای اعضای کودک و نوجوان و دانش‌آموزان مدارس دخترانه فاطمیه، پسرانه پژوهنده و نوآموزان پیش‌دبستانی ستاره‌های درخشان برگزار شد.

خاکعلی؛ یک هفته پر از ستاره و خلاقیت

مرکز فرهنگی‌هنری خاکعلی نیز از ۱۲ تا ۱۶ مهر ۱۴۰۵، با حضور ۱۸۵ عضو دختر و پسر، برنامه‌های گوناگونی را به مناسبت هفته جهانی فضا اجرا کرد. دعوت از مدارس، معرفی کتاب، ساخت کارتتصویر، نقاشی با موضوع ماهواره، آشنایی با ماهواره‌ها، استفاده از فلش‌کارت‌های آموزشی، پخش پویانمایی «میمون فضایی ۱»، معرفی دانشمندان ایرانی حوزه هوا و فضا، ساخت و پرواز موشک‌های کاغذی، کتاب‌سازی با موضوع ماهواره‌ها و قصه‌گویی، از فعالیت‌های این مرکز بود.

در این برنامه‌ها، بچه‌ها در کنار آشنایی با دانش فضا و دستاوردهای علمی، فرصت یافتند با ساختن، نوشتن، نقاشی‌کردن، بازی و گفت‌وگو، دانسته‌های خود را گسترش دهند و با دنیای گسترده و شگفت‌انگیز آسمان بیشتر آشنا شوند.

کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

کانون قزوین، میزبان تجربه‌های علمی و خلاقانه در هفته جهانی فضا

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha