من یک ماهواره هستم قصه‌ای از آسمان تا زمین

 صبح دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵، هم‌زمان با هفته فضا، ۲۵نفر از اعضای کلاس سوم دبستان بعثت در برنامه‌ای علمی، فرهنگی و سرگرم‌کننده، با سیارات، ماهواره‌ها و کاربردهای آن‌ها آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یزد، هم‌زمان با هفته فضا و با شعار «انقلاب ماهواره‌برها»، فریبا قیومی‌زاده، مربی مسئول مرکز یک ابرکوه، با حضور در کلاس سوم دبستان بعثت، میزبان برنامه‌ای با محوریت شناخت شگفتی‌های فضا و آشنایی با فناوری‌های فضایی برای دانش‌آموزانی شد که همگی از اعضای این مرکز هستند.
در این برنامه، دانش‌آموزان با معرفی کتاب «سیارات»، بازی‌ها و سرگرمی‌های هدفمند و قصه‌گویی، قدم به دنیای پر رمز و راز فضا گذاشتند و با معرفی ماهواره «سجیل» و کاربردهای ماهواره‌ها در زندگی امروز، با گوشه‌هایی از پیشرفت‌های علمی و فناوری فضایی آشنا شدند.
از بخش‌های ویژه و خلاقانه این برنامه، ساخت کلیپ «من یک ماهواره هستم» با صدای دانش‌آموزان بود؛ فعالیتی که با بهره‌گیری از توانایی‌های کلامی و خلاقیت کودکان، فرصتی فراهم کرد تا آن‌ها مفاهیم علمی را به زبانی ساده، جذاب و کودکانه بازگو کنند و در تولید یک اثر رسانه‌ای مشارکت داشته باشند.
این برنامه با هدف تقویت علاقه کودکان به علم و فناوری، افزایش آگاهی آنان درباره فضا و نقش ماهواره‌ها در زندگی روزمره، ترویج کتاب‌خوانی، پرورش خلاقیت و تقویت مهارت‌های گفتاری و کار گروهی اجرا شد.

همچنین، مشارکت فعال دانش‌آموزان در ساخت کلیپ، زمینه‌ای برای یادگیری عمیق‌تر، تجربه فعالیت گروهی و پیوند دانش علمی با هنر و رسانه فراهم آورد.
مرکز یک ابرکوه با اجرای این‌گونه برنامه‌های تلفیقی، در تلاش است تا با ایجاد تجربه‌های یادگیری جذاب و متناسب با دنیای کودکان، پنجره‌ای تازه به سوی علم، کشف و اندیشه‌ورزی پیش روی اعضای خود بگشاید.

یادداشت: فریبا قیومی‌زاده

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha