ویژه‌برنامه «طنین صلح و دوستی» در مرکز شماره ۲ کانون مشگین‌شهر برگزار شد

مرکز شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشگین‌شهر، هم‌زمان با روزهای گرامیداشت هفته ملی کودک، میزبان ویژه‌برنامه «طنین صلح و دوستی» ویژه کودکان با نیازهای ویژه بود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، این ویژه‌برنامه روز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ با همکاری اداره بهزیستی و مراکز توان‌بخشی شهرستان و با حضور جمعی از کودکان با نیازهای ویژه و خانواده‌های آنان به اجرا درآمد تا بستری شاد، امیدبخش و زمینه‌ساز نمایش توانمندی‌های این کودکان فراهم آید.

ویژه‌برنامه «طنین صلح و دوستی» در مرکز شماره ۲ کانون مشگین‌شهر برگزار شد

در جریان این برنامه، فعالیت‌های متنوع فرهنگی و هنری برای مخاطبان به اجرا رسید. برپایی کارگاه آموزش ساخت اوریگامی با عنوان «درنای کاغذی، پیام‌آور صلح و دوستی» از بخش‌های محوری آن بود که با هدف تقویت مهارت‌های حرکتی، افزایش تمرکز و آشنایی شرکت‌کنندگان با نمادهای صلح و دوستی شکل گرفت.

این برنامه فرهنگی با اهدای هدایای یادبود به کودکان حاضر به کار خود پایان داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha