کد مطلب: 382420
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۰
مجسمه‌ها در آغوش کودکان با نیازهای ویژه

سه‌شنبه ۲۱مهرماه ۱۴۰۵، جمعی از کودکان با نیازهای ویژه، با حضور در مرکز شماره ۷ کانون مشهد، از نمایشگاه هنرهای تجسمی این مرکز بازدید کرده و با آثار هنری به نمایش درآمده آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، مریم فرخ‌فال، مسئول مرکز فرهنگی‌هنری شماره ۷ مشهد، با اعلام این خبر گفت: این بازدید با استقبال و علاقه‌مندی چشمگیر کودکان با نیازهای ویژه همراه بود.

وی افزود: کودکان در جریان این بازدید، ضمن تماشای آثار هنری و برقراری ارتباط با جلوه‌های گوناگون هنرهای تجسمی، لحظاتی سرشار از تجربه و لذت را سپری کردند؛ به طوری که از شدت خوشحالی و مسرت، مجسمه‌های به نمایش درآمده را با اشتیاق فراوان در آغوش می‌گرفتند.

علاوه بر بازدید از نمایشگاه، برنامه‌های شاد و متنوعی از جمله قصه‌گویی، شعرخوانی و پخش انیمیشن «کشاورز و ربات» نیز برای این کودکان اجرا شد که با استقبال پرشور آن‌ها همراه بود.

فرخ‌فال در پایان تصریح کرد: توجه و اشتیاق این کودکان به آثار هنری، جلوه‌ای روشن از اهمیت فراهم کردن فرصت‌های برابر برای برخورداری تمامی کودکان از تجربه‌های فرهنگی و هنری است و خرسندیم که کانون در راستای همین اصل گام برمی‌دارد.

مجسمه‌ها در آغوش کودکان با نیازهای ویژه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha