دانش‌آموزان دبستان مکرم در هفته ملی کودک میهمان مرکز ۱ مشهد شدند

چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵، هم‌زمان با هفته ملی کودک و با شعار «لبخند کودکان، الفبای وطن»، ۴۰ دانش‌آموز پایه‌های اول و دوم دبستان پسرانه مکرم، میهمان مرکز فرهنگی، ‌هنری شماره یک مشهد شدند و در مجموعه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و هنری شرکت کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، مریم ولی‌نیا، مربی‌مسئول مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک مشهد، با اشاره به این بازدید گفت: آشنایی دانش‌آموزان با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و فعالیت‌های آن، از محورهای اصلی این دیدار بود. در همین راستا، بخش‌هایی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری کانون به دانش‌آموزان معرفی شد.

وی افزود: قصه‌گویی، هم‌خوانی سرود کانون و ساخت کاردستی به شیوه اوریگامی، از جمله فعالیت‌هایی بود که متناسب با گروه سنی دانش‌آموزان اجرا شد. این فعالیت‌ها فرصتی برای مشارکت کودکان، آشنایی با فعالیت‌های خلاقانه و تجربه حضور در فضای فرهنگی کانون فراهم کرد.

ولی‌نیا ادامه داد: در پایان این دیدار، به دانش‌آموزان بادکنک اهدا شد و آن‌ها با بازی و تحرک در کنار یکدیگر، لحظات پایانی حضورشان در کانون را سپری کردند.

هفته ملی کودک هر سال فرصتی برای توجه بیشتر به نیازها، حقوق و توانمندی‌های کودکان و فراهم کردن زمینه حضور و مشارکت آنان در فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی است. شعار امسال این هفته، «لبخند کودکان، الفبای وطن»، بر اهمیت شادی، امنیت و نقش کودکان در ساختن آینده ایران تأکید دارد.

دانش‌آموزان دبستان مکرم در هفته ملی کودک میهمان مرکز ۱ مشهد شدند

دانش‌آموزان دبستان مکرم در هفته ملی کودک میهمان مرکز ۱ مشهد شدند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha