کد مطلب: 383065
تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۸
تجدید میثاق مدیرکل کانون گلستان با شهدای دانش‌آموز و فرهنگی میناب

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، در جریان گردهمایی مدیران‌کل استانی و مدیران و معاونان کانون در میناب، با حضور در محل حادثه مدرسه شجره طیبه و گلزار شهدای میناب، به مقام شهدای دانش‌آموز و فرهنگی ادای احترام کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، الهه غیناقی، مدیرکل کانون استان، به همراه جمعی از مدیران‌کل استانی، معاونان و مدیران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در جریان گردهمایی مدیران کانون در میناب، در محل حادثه مدرسه شجره طیبه و گلزار شهدای این شهرستان حضور یافت.

حاضران در این برنامه با ادای احترام به مقام شهدای دانش‌آموز و فرهنگی، یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند و بر ضرورت پاسداشت یاد شهدا و انتقال ارزش‌های مرتبط با ایثار و فداکاری به نسل کودک و نوجوان تأکید کردند.

این حضور در راستای گرامی‌داشت یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و تأکید بر نقش فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی در زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آنان انجام شد.

تجدید میثاق مدیرکل کانون گلستان با شهدای دانش‌آموز و فرهنگی میناب

تجدید میثاق مدیرکل کانون گلستان با شهدای دانش‌آموز و فرهنگی میناب

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha