کد مطلب: 383524
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۵
بازدید 8
نوجوانان قرچکی برای برنامه‌های هفته کتاب ایده‌پردازی کردند

جلسه شورای نوجوان مرکز شماره ۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان قرچک، با محوریت برنامه‌ریزی برای هفته کتاب و کتاب‌خوانی و با هدف تقویت مشارکت نوجوانان در فعالیت‌های فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران، جلسه شورای نوجوان مرکز شماره ۲ قرچک، روز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵، با حضور اعضای نوجوان و به مدیریت و راهنمایی زهرا حلوایی، مسئول و مربی امور فرهنگی کانون پرورش فکری شهرستان قرچک، برگزار شد.

در این نشست، اعضای شورای نوجوان با محوریت ترویج فرهنگ مطالعه، نقد و بررسی کتاب و افزایش مشارکت نوجوانان در فعالیت‌های کتاب‌محور، به تبادل نظر و ارائه پیشنهادهایی برای برگزاری برنامه‌های هفته کتاب پرداختند.

زهرا حلوایی با تأکید بر اهمیت نقش نوجوانان در تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های فرهنگی، از اعضای شورا خواست تا با ارائه ایده‌های خلاقانه، در طراحی و اجرای برنامه‌های این مناسبت مشارکت فعال داشته باشند.

در ادامه، نوجوانان پیشنهادهایی همچون برپایی نمایشگاه کتاب در فضای مرکز، برگزاری نشست‌های قصه‌گویی و بلندخوانی، اجرای مسابقات کتاب‌خوانی، تولید «کتاب‌فیلم» و برگزاری کارگاه‌های نقد ادبی با عنوان «یک کتاب، یک نقد» را مطرح کردند. همچنین بر ضرورت حضور مؤثر نوجوانان در مراحل مختلف برنامه‌ریزی و اجرا و نقش حمایتی مربیان در تحقق ایده‌های آنان تأکید شد.

بررسی راهکارهای جلب مشارکت خانواده‌ها و دعوت از والدین برای همراهی در فعالیت‌های فرهنگی، از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه بود. همچنین اعضا درباره انتخاب کتابی برای مطالعه مشترک و نقد و بررسی آن در نشست‌های آینده باشگاه کتاب‌خوانی به گفت‌وگو پرداختند.

در بخش پایانی این نشست، با پیشنهاد و پیگیری زهرا حلوایی، برگزاری جلسه‌ای مشترک با مسئولان کتابخانه‌های شهرستان قرچک به تصویب رسید. این اقدام با هدف گسترش تعاملات فرهنگی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک و هماهنگی بیشتر در اجرای برنامه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی مورد استقبال اعضای شورای نوجوان قرار گرفت.

این نشست در راستای تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی، پرورش روحیه مشارکت‌جویی و فراهم‌کردن زمینه نقش‌آفرینی نوجوانان در فعالیت‌های فرهنگی برگزار شد تا برنامه‌های هفته کتاب با تکیه بر ایده‌ها و توانمندی‌های خود اعضا و با رویکرد ترویج فرهنگ مطالعه در میان همسالان شکل بگیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha