کارگاه آشنایی با تراریخته ها در کانون پرورش فکری اصفهان برگزار شد

مسئول آموزش و پژوهش اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان گفت: کارگاه آشنایی با تراریخته ها با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز سه شنبه 26 آذر ماه در کانون پرورش فکری اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان، عطیه آقا حسینی در ادامه با بیان اینکه تراریخته ها محصولات تغییر ژنتیک یافته(جی اِم اُ) هستند که با هدف قبلی DNA آنها تغییر کرده و محصول و ارگان زنده به لحاظ ژنتیکی تغییر داده یا دستکاری و اصلاح شده اند اظهار داشت: سلامت محصولات تراریخته ، تقریبا چند سالی است که به دغدغه عمومی تبدیل شده است، محصولاتی که کارشناسان علم ژنتیک می گویند؛ از دستکاری ژنتیک گیاهان به دست آمده است و هر از چند گاهی برخی از این کارشناسان، در خصوص خطرهای مصرف آن هشدار می دهند و از طرفی برخی کارشناسان علوم بیوتکنولوژی کشاورزی، سلامت این محصولات را تایید می کنند و از فواید آن می گویند.

وی ادامه داد: در همین راستا و با هدف آشنایی بیشتر با محصولات تراریخته کارگاه آشنایی با محصولات تراریخته ها با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز سه شنبه 26 آذر ماه در محل کانون پرورش فکری اصفهان برگزار شد.

مسئول آموزش و پژوهش اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان در ادامه افزود: در این کارگاه چیستی، چگونگی و اهداف  شکل گیری تراریخته ها، اوضاع محصولات رایج تراریخته در ایران، میزان وجود تراریخته ها در غذا و اثرات مثبت و منفی بر طبیعت و موجودات زنده، مقایسه بکارگیری تراریخته ها در جوامع مختلف آسیایی و اروپایی شرح داده شد.

عطیه آقا حسینی در ادامه بیان کرد: در این کارگاه مهندس صادقی کارشناس معاونت غذا و دارو گفت؛ توجه به تغییر سبک زندگی بسیار ضروری است و سبک زندگی اشتباه آلودگی های سموم کشاورزی و آلودگی حاصل از آنها در آب و خاک گسترده تر از  تراریخته ها است و لازم است تا مربیان کانون پرورش فکری با مطالعه عمیق و دقیق و پرهیز از استناد صرف به اخبار فضای مجازی و ارتقاء سواد رسانه ای برای توجه دقیق به فعالیت های کارترهای اقتصادی با فضاسازی های مختلف رسانه ای هوشیارانه مواجه شوند.
انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =