کد خبر: 338908
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
بازدید 132
انتخاب دو مربی کانون فارس به عنوان «چهره سال هنر انقلاب اسلامی»

دو مربی کانون فارس به عنوان «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، دو مربی کانون فارس، به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی انتخاب شدند.

در این مراسم که در دوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مسجد تاریخی نصیرالملک شیراز برگزار شد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، ابتدا با تبریک عملیات وعده صادق، این عملیات را حاصل هماهنگی ویژه در بخش‌های میدانی و دیپلماسی عنوان کرد و گفت: بخش میدانی این عملیات، ترکیبی از اقدامات پهپادی، موشکی و مستقیم علیه مواضع نظامی رژیم صهیونیستی بود که با پشتیبباتی سیاسی و دیپلماسی مناسب مجموعه دولت و با محوریت وزارت خارجه انجام پذیرفت.

اسماعیل قزلسفلی سپس با گرامیداشت یاد و خاطره سید مرتضی آوینی، سید شهیدان اهل قلم، خطاب به هنرمندان اظهار کرد: هنرمندان در دو بخش داخلی و خارجی وظیفه دارند گام بردارند. یک وظیفه درون نظام جمهوری اسلامی است که باید با هنرشان علیه بی‌عدالتی و ظلم گام بردارند و در بیرون از مرزها نیز می‌توانند با هنر خود، صدور انقلاب اسلامی را رقم بزند که فقط در سایه ابزار هنر و توسط هنرمندان متعهد به انقلاب، اتفاق خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه متولیان هنر در شیراز و فارس، در چهل سال اول انقلاب اقدامات خوبی انجام داده‌اند، گفت: لازم است که در تربیت هنرمند به‌عنوان نقش‌آفرین اصلی هنر، کارهای بیشتری انجام شود و در گام دوم انقلاب اسلامی باید در این حوزه سرمایه‌گذاری شود.

معاون استاندار فارس در پایان گفت: برای تربیت هنرمندان جوان لازم است که از سنین پایه، بسترسازی و استعداد یابی انجام شود، چون این جوانان هنرمند هستند که هم باید بر علیه بی‌عدالتی قیام کنند و هم مشکلات را هنرمندانه فریاد بزنند و در راستای صدور انقلاب اسلامی به جهان تلاش کنند.

پس از داوری هیئت داوران این رویداد، که متشکل از علی خواجه نژادیان، سید مصطفی موسوی، وحید نمازی، اکبر بانشی، محمد علی چوبینی، حمید رضا قانعی، محسن گل آرایش، اصغر گروسی و محمد مرادی بودند؛ با قرائت بیانیه هیئت داورانتوسط محمد مرادی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز، چهره‌های سال هنر انقلاب اسلامی در استان فارس و در سال ۱۴٠۲ معرفی شدند.


در بخش شعر، غلامرضا کافی به عنوان چهره سال برگزیده شد. در این بخش دانیال بهادرانی، سجاد حیدری قیری، عبدالرضا قیصری و محمد محمدمهدی رابع در بین نامزدها حضور داشتند.

هیئت داوران در بخش داستان، کسی را به عنوان چهره سال انتخاب نکرد و فقط میثم محمدی را شایسته تقدیر دانست. در بخش ادبیات پایداری، سیده معصومه حسینی به عنوان چهره سال برگزیده شد. سایر نامزدهای این بخش نیز اسما میرشکاری، مجید ایزدی، محمدجواد رحیمی و مریم شیدا بودند.

در بخش هنرهای تصویری، محمدرضا حق نگهدار، محمدعلی یزدانی، مسعود احمدی، شیما پورسهم الدینی، احسان دهقانی، بهار جوادی و علی بلندنظر از جمله نامزدها بودند؛ اما جایزه چهره برتر سال در این بخش به محسن دانشور اختصاص یافت.

در بخش هنرهای نمایشی، مریم دهقانی بازیگر شاخص تئاتر فارس به عنوان چهره برتر سال انتخاب شد. در این بخش نام علیرضا بازیار، فرزانه رادفر و محمدامین محمدی در بین نامزدها دیده می‌شد.

همچنین آرزو حقیقی به‌عنوان چهره سال مربیان هنر و هادی فردوسی نیز به عنوان چهره سال هنر و ادبیات کودک و نوجوان انتخاب شدند.

در این مراسم از علیرضا خیراندیش، فاطمه برزگر و عمران جمالی به عنوان مسئولان و ستادهای برتر شهرستانی تقدیر شد؛ اما در مهم‌ترین بخش مراسم احمدرضا مداح، عکاس آزاده و جانباز جنگ تحمیلی به عنوان چهره شاخس سال هنر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۲ در استان فارس انتخاب شد.

انتخاب دو مربی کانون فارس به عنوان «چهره سال هنر انقلاب اسلامی»

انتخاب دو مربی کانون فارس به عنوان «چهره سال هنر انقلاب اسلامی»

انتخاب دو مربی کانون فارس به عنوان «چهره سال هنر انقلاب اسلامی»

انتخاب دو مربی کانون فارس به عنوان «چهره سال هنر انقلاب اسلامی»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =