به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز،خدیجه میرزایی، نمایندهی انجمن قصهگویی کانون استان ضمن اعلام این خبر گفت
خرداد ماه ۱۴۰۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پس از گذشت ۲۴ دوره برگزاری جشنوارهی قصه گویی، رویداد ثبت ملی قصهگویی ایرانی را همزمان با سراسر کشور در خانه مرحوم «مهدی آذریزدی» (پدرادبیات کودک و نوجوان ایران)، برگزار کرده و در همکاری مشترک کانون و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، قصهگویی به عنوان میراث ناملموس ثبت شده و روز ۲۳ خرداد ماه به عنوان روز ملی قصهگویی ایرانی ثبت شد.
میرزایی افزود انجمن قصهگویی کانون البرز نیز از سال گذشته با برگزاری ویژه برنامههایی با حضور اعضا، والدین و اعضای انجمن قصهگویی، این رویداد را گرامی داشته و بر ضرورت توجه به این میراث ملی تاکید کرد.
وی افزود در اولین ویژه برنامه، جشن گرامی داشت این روز به همت همکاران مرکز هشتگرد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز و در قالب پنجمین نشست انجمن قصهگویی این مرکز برگزارشد و شرکت کنندگان در این نشست، با حضور در کارگاه آموزشی دنیا یارمحمدی، مربی فرهنگی مرکز هشتگرد، ۱۲ تکنیک از فن بیان که در قصه گویی نیز کاربرد دارد را فراگرفتند و توضیحاتی در رابطه با جشنوارهی بیست و ششم و نحوهی حضور در این جشنواره به علاقهمندان قصه و قصهگویی، داده شد.
نمایندهی انجمن قصهگویی کانون البرز همچنین گفت ویژه برنامهی دیگر انجمن نیز صبح روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ با همکاری مرکز شماره ۲ کانون کرج برگزار شد.
میرزایی افزود اجرای بازی قصههای کار آفرینی با حضور «مهدی مدیح المکتبی» از اساتید کار آفرینی استان، اجرای سرود «وطن» و اجرای نمایش کاغذی«آسیباب بچرخ»، توسط اعضای مرکز شماره ۲، قصهگویی «زهره باقری»، برگزیده بخش لبخند بیست و پنجمین جشنوارهی بین المللی قصهگویی از استان البرز،پخش نماهنگهای قصههای رضوی و فرآیند قصه گویی در مراکز و تجلیل از قصهگویان برتر جشنواره ویژهی دههی کرامت و مسئولان مراکزی که بالاترین مشارکت در جشنواره سال گذشته را داشته اند، از ویژه برنامههای این نشست بود.
میرزایی افزود مدیرکل و جمعی از کارشناسان، مسئولان و مربیان مراکز کانون استان و اعضای انجمن قصهگویی و دیگر علاقهمندان در این ویژه برنامه حضور داشتند.