کارکنان کانون زبان گیلان هم پای‌کار آمدند

کارکنان کانون زبان استان گیلان ضمن شرکت در نشست مجازی تبیین مبانی قصه‌گویی آمادگی‌شان را برای همراهی با برنامه‌های بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان اعلام‌کردند.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، با انتشار فراخوان بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان و در مسیر جریان‌سازی و مردمی‌سازی این رویداد فرهنگی‌هنری، علاوه‌بر اجرای مهرواره و ویژه‌برنامه‌های مختلف در مرکز استان و مراکز فرهنگی هنری، برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های حضوری و مجازی آموزشی در دستورکارقراردارد.

درهمین‌راستا، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان روز پنج‌شنبه، ۸ آذر ۱۴۰۳ نشست آموزش مبانی قصه‌گویی را ویژه‌کارکنان کانون زبان استان برگزارکرد.

کارکنان کانون زبان گیلان هم پای‌کار آمدند

این‌درحالی‌است که الهام‌کمال‌پور، رابط استانی جشنواره قصه‌گویی کانون گیلان مدرس این نشست بود و به تشریح بخش‌های حضوری و غیرجشنواره جشنواره بیست‌وششم و مخاطبان این رویداد بین‌المللی برای مخاطبان پرداخت.

کمال‌پور در همین‌ارتباط به تبیین بخش‌های این جشنواره از «منظر محتوا» و «فرم و محتوا» اشاره و با خاطرنشان‌کردن گروه‌های سنی مخاطب افزود: سامانه جشنواره به نشانی kanoonfest.ir بستری برای آگاهی بیش‌تر و ثبت‌نام به‌شمارمی‌رود و پیام‌رسان «بله» به شماره ۰۹۰۵۵۱۳۰۲۸۱ نیز امکانی جهت  ارسال آثار برای دست‌اندرکاران دبیرخانه استانی بیست‌وششمین جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فراهم‌می‌کند.

ادامه‌ صحبت‌های کارشناس فرهنگی کانون گیلان به ارایه تعریف و کاربردهای قصه و قصه‌گویی در گذشته و حال اختصاص‌داشت و وی با مهم ارزیابی‌کردن نقش این ابزار هنری در آموزش غیرمستقیم، غنی‌سازی اوقات فراغت و لذت‌بخشی به‌مخاطبان تصریح‌کرد: ایجاد پُل‌های ارتباطی با فرهنگ بومی‌ومحلی و بهره‌گیری از آثار ادبی و گنجینه‌های سرزمین مادری، از دست‌آوردهای نهادینه‌سازی فرهنگ قصه‌گویی محسوب‌می‌شود.

کارکنان کانون زبان گیلان هم پای‌کار آمدند

داور، قصه‌گو و برگزیده جشنواره‌های قصه‌گویی درهمین‌حال به منابع مختلف جهت دست‌یابی به محتوای مناسب پرداخت و قصه‌های قرآنی و آثار فاخر ادبیات کشور را از جمله منابع موجود اعلام‌کرد.

برنامه‌ریزی هدف‌مند برای اجرای قصه‌گویی، لزوم زمان‌بندی مناسب و  ضرورت توجه به گروه‌های سنی مخاطب نیز ازدیگر مواردی‌بود که در صحبت‌های این مدرس قصه‌گویی برآن تاکیدشد.

الهام کمال‌پور هم‌چنین به پرسش‌های حاضران پاسخ‌گفت و با دعوت از کارکنان کانون زبان استان گیلان برای همراهی با این رویداد فرهنگ‌ساز گفت: برای فرهنگ‌سازی ضرورت‌دارد برای مأنوس‌سازی هرچه‌بیش‌تر نسل کودک و نوجوان تلاش‌کنیم و در این مسیر از ابزار هنری و تربیتی قصه‌ بهره‌مندشویم.

کارکنان کانون زبان گیلان هم پای‌کار آمدند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =