کد خبر: 356332
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
بازدید 9
بیارجمند در سوگ شهدای خدمت

در نخستین سالگرد عروج شهدای خدمت، شهر بیارجمند شاهد گردهمایی باشکوهی بود که در آن کودکان و نوجوانان با برپایی ایستگاه نقاشی، یاد و خاطره حماسه‌سازان راه خدمت و ایثار را گرامی داشتند و با آرمان‌های آنان تجدید پیمان کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان سمنان، ستاد بزرگداشت شهدای خدمت با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیارجمند، مراسمی باشکوه به مناسبت اولین سالگرد عروج آسمانی شهدای خدمت و رئیس جمهور شهید، در این شهر برگزار کرد. 

بهاره بخشی، مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری بیارجمند گفت: در این مراسم، انبوهی از مردم انقلابی و معتقد به آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی، به ویژه کودکان و نوجوانان، حضور داشتند.

وی افزود: یکی از برنامه‌های ویژه این مراسم، برپایی غرفه فرهنگی و ایستگاه نقاشی «شقایق‌های پرپر» توسط مرکز فرهنگی هنری بیارجمند و حوزه مقاومت بسیج فضیلت بود که با استقبال پرشور بیش از ۸۰ کودک و خردسال روبرو شد.

بخشی تصریح کرد: روایت‌گری از زندگی و ایثارگری‌های شهدای خدمت، تبیین سیره شهدا، مداحی و عزاداری توسط مداحان برتر استانی، دکلمه خوانی، اجرای گروه سرود، پخش نماهنگ و ایستگاه‌های صلواتی از دیگر برنامه‌های این مراسم معنوی بود.

وی در پایان بیان کرد: هدف از برگزاری این مراسم، تجدید عهد و میثاق با شهدا، زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنان، بیان عظمت ایثارگری‌های شهدا و همچنین نمادی از تداوم راه آنان در مسیر خدمت به مردم و دفاع از ارزش‌های اسلامی عنوان شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha