به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان؛ این کارگاه آموزشی هم زمان با هفته میراث فرهنگی سال ۱۴۰۴ و با حضور ۴۰ نفر از دانشآموزان دختر پایه ششم مدرسه شاهد انزلی برگزارشد.
در این کارگاه آموزشی که با هدف ایجاد آگاهی و علاقهمندی در میان نسل کودک ونوجوان نسبت به فرهنگ و هویت بومی و آشنایی آینده سازان با میراث ملموس و ناملموس استان گیلان صورتگرفت، کارشناس حوزه لباسهای سنتی درکسوت میهمان حضورداشت و به معرفی ویژگیها و اصالت لباس محلی گیلان برای مخاطبان پرداخت.
مریم مسکنی در این میان، به بخشهای مختلف پوشش سنتی بانوان گیلانی چون: روسری، جلیقه، دامن چیندار و نوع پارچهها اشارهداشت و درباره ریشههای فرهنگی و تاریخی و همچنین، نقش رنگهای شاد برگرفته از طبیعت سرسبز گیلان در طراحی این لباسها صحبتکرد.
براساس این گزارش، بخش عملی این کارگاه آموزشی نیز با طراحی و کلاژ (تکهچسبانی) بر بشقابهای سفالی و تکههای پارچههای آغازشد و اعضای دانشآموز کانون پرورش فکری با بهرهگیری از این شیوههای هنری، نسبت به طراحی لباسهای محلی گیلان بر روی بشقابها اقدامکردند.
گفتنیاست در این ویژهبرنامه، مدیر اداره میراث فرهنگی انزلی نیز حضور داشت و از نزدیک با روند فعالیتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آشناشد.
شایانذکراست، ۲۸ اردیبهشت تا ۳ خرداد، هفته میراث فرهنگی نامگذاری شده و هرساله آیینهایی به همین مناسبت در سراسر کشور و مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزارمیشود.