به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی؛ منیره هاشمی مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری شماره دو تفرش ضمن محکومیت حمله جنایتکارانه و تجاوزکارانه رژیم سفاک و کودککش صهیونیستی به خاک کشور ابزار داشت: ویژهبرنامه ای به همین مناسبت با حضور اعضای دختر با هدف تقویت روحیه استکبارستیزی و آشنایی نسل کودک و نوجوان با آرمانهای انقلاب و مبارزه با ظلم و ستم در این مرکز روز سه شنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار شد.
وی افزود: در بخش نخست این برنامه با شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا»، همراهی خود را با اقشار مردم اعلام کردند.
مربی مسئول کانون استان مرکزی اظهار داشت: در ادامه این ویژه برنامه، اعضا در یک کارگاه آموزشی هنری، به ساخت موشکهای دستساز پرداختند سپس ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون اهمیت مقاومت و اقتدار دفاعی در برابر دشمنان اسلام، مراحل ساخت موشکهای کوچک کاغذی را به کودکان و نوجوانان آموزش داده شد.
وی خاطرنشان کرد:در پایان، موشکهای ساخته شده در محوطه کانون به پرواز درآمد و فضای شور و همدلی در میان اعضا حاکم شد که با استقبال پرشور اعضا همراه بود.