عضویت در کانون پرورش فکری خراسان شمالی ویژه کلاس‌اولی‌ها رایگان شد

با آغاز فصل تابستان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی خبر خوشی برای کلاس‌اولی‌ها دارد؛ عضویت در تمام مراکز فرهنگی‌هنری این استان امروز و فردا برای کودکان ۷ ساله کاملاً رایگان است.

بر اساس اعلام روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خراسان شمالی، خانواده‌ها می‌توانند در این دو روز، با مراجعه حضوری به نزدیک‌ترین مرکز کانون در سطح استان، فرزندان کلاس‌اولی خود را به‌صورت رایگان ثبت‌نام کنند.

با این عضویت، کودکان به‌مدت یک‌سال می‌توانند آزادانه در زمان‌های فراغت از امکانات مراکز کانون بهره‌مند شوند؛ کتاب امانت بگیرند، در سالن کتاب‌خانه مطالعه کنند، یا کتاب را به خانه ببرند. همچنین، می‌توانند در کارگاه‌ها و برنامه‌هایی چون کتاب‌خوانی، قصه‌گویی، آشنایی با سرزمین، مشاهیر، مشاغل، و رویدادهای فرهنگی شرکت کنند.

کانون پرورش فکری خراسان شمالی با در اختیار داشتن ۱۲ مرکز ثابت و ۸ مرکز سیار، آماده خدمت‌رسانی به کودکان و نوجوانان در سراسر استان است.

شایان ذکر است کلاس‌های تابستانی کانون نیز از ابتدای تیر آغاز شده و تا نیمه شهریور ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه حضوری به مراکز، در این کارگاه‌ها ثبت‌نام و از آن‌ها استفاده کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha