درخشش اعضای هنرمند کانون سیستان و بلوچستان در فراخوان منطقه‌ای «تجربه‌های خوشرنگ»

دو عضو هنرمند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سیستان و بلوچستان، در اولین فراخوان منطقه‌ای نقاشی با عنوان «تجربه‌های خوشرنگ» که به‌همت کانون استان کرمان برگزار شد، موفق به کسب افتخار شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، اعضای کانون استان در فراخوان منطقه‌ای نقاشی «تجربه‌های خوشرنگ» درخشیدند.

در این فراخوان خلاقانه، اعضا تشویق شدند با بهره‌گیری از رنگ‌های طبیعی مانند زعفران، زردچوبه، کلم بنفش، لبو، گلرنگ، روناس، رنگ‌های خوراکی و دیگر مواد طبیعی، آثار هنری خود را خلق کنند؛ تلاشی برای پیوند دوباره هنر با طبیعت و آشنایی بیشتر اعضا با زیبایی‌های ساده و در دسترس پیرامون خود.

درخشش اعضای هنرمند کانون سیستان و بلوچستان در فراخوان منطقه‌ای «تجربه‌های خوشرنگ»

در میان آثار ارسالی، نقاشی‌های ارغوان سنچولی از مرکز فرهنگی‌هنری زیباشهر با راهنمایی ریحانه طباطبایی و فاطمه سجادی از مرکز بزمان با راهنمایی خدیجه جهانگیرزهی مورد توجه هیأت داوران قرار گرفت و به عنوان آثار برتر انتخاب شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این زمینه گفت: کسب این موفقیت ارزشمند را به اعضای خلاق و خوش‌ذوق، ارغوان سنچولی و فاطمه سجادی، تبریک می‌گویم. این افتخار نتیجه‌ی پیوند خیال‌انگیز هنر و طبیعت، و نیز تلاش‌های بی‌وقفه‌ی مربیان دلسوز و همراه است.
محمدرضا سالاری افزود: از مربیان این دو مرکز که با عشق، هنر را در جان و دل اعضا می‌نشانند، صمیمانه سپاسگزارم. این موفقیت‌ها، گواهی روشن از ظرفیت‌های بی‌پایان کودکان و نوجوانان استان است. برای این دو عضو عزیز، آرزوی درخشش‌های بیشتر در مسیر هنری‌شان دارم.
گفتنی است این رویداد منطقه‌ای با حضور شرکت‌کنندگانی از استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و هرمزگان برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha