به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرروش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، کارشناس مسئول فرهنگی، هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با حضور در برنامه زنده تلویزیونی «خانه مهر» شبکه اترک استان، به معرفی کانون پرورش فکری به عنوان نهادی که به شکل تخصصی به استعدادیابی و پرورش استعدادهای کودک و نوجوان با 22 مرکز ثابت و سیار پرداخت و تصریح کرد: اصلی ترین هدف و فعالیت کانون کتاب و کتابخوانی است و وجود سالن های تخصصی در حوزه کودک و نوجوان فرصتی را برای آن ها از طریق عضویت و امانت کتاب در کنار فعالیت های متنوع و کارگاههای فرهنگی، هنری ،ادبی و علمی با حضور مربیان متخصص فراهم و کانون را به یک نهاد تخصصی تبدیل کرده است
«نرگس برهمند» با توجه به قرار داشتن در فصل تابستان از فعالیت های ویژه در طول تابستان سخن گفت و حضور کودکان و نوجوانان بر اساس گروه سنی، استعدادها و توانمندی ها در کلاس در کنار یک سری فعالیت های عمومی و رایگان هم چون قصه گویی، کاردستی، نمایش فیلم و مباشرت و معاشرت با همسالان را از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمرد.
این کارشناس مسئول فرهنگی هنری و ادبی استان با اشاره به فصل تابستان، از برنامهریزی ویژهای برای غنیسازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان خبرداد و گفت: برگزاری کلاسهایی متناسب با گروه سنی، استعداد و علاقه، یکی از ویژگیهای منحصربهفرد برنامه تابستانی کانون است.
وی با اشاره به افزایش تقاضا و استقبال خانوادهها، از گسترش کارگاههای تخصصی در زمینههای فرهنگی، هنری، ادبی و علمی سخن گفت و افزود: وجود زیرساختهایی مانند آسماننمای دیجیتال در مرکز استان، فرصت بینظیری را برای تجربههای علمی و آشنایی عمیقتر با فضا، نجوم و طبیعت فراهم کرده است.
«برهمند» یکی از مزیتهای برجسته کانون را برنامهریزی برای حضور همزمان والدین و فرزندان در فعالیتهای آموزشی دانست و ادامه داد: در قالب برنامههایی چون رصد شبانه و پروژههای علمی خانوادهمحور، امکان یادگیری تعاملی و گفتوگوی مؤثر میان والدین و کودکان شکل گرفته است. همچنین، شکلگیری شورای خانواده در کانون، بستر را برای اجرای فعالیتهای تربیتی گستردهتر با محوریت خانواده فراهم کرده است.
وی با تأکید بر اهمیت فعالیتهای ویژه برای کودکان زیر ۷ سال گفت: این گروه سنی نیز با بهرهمندی از کتابهای مخصوص، بازیهای هدفمند، گفتوگو با مربیان و آموزشهای غیرمستقیم، در مسیر رشد و کشف توانمندیهای خود قرار میگیرند.. وی به شکلگیری انجمنهای تخصصی هم برای نوجوانان بالای ۱۷ سال اشاره و تصریح کرد: انجمنهای شعر، داستان، عکاسی و فیلمسازی بستری برای ادامه مسیر علاقهمندان نوجوان فراهم کردهاند تا پس از دوران کودکی نیز ارتباط خود را با فعالیتهای فرهنگی حفظ کنند.