به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، در این دیدار طرفین بر توانمندی کانون در تولید آثار فاخر فرهنگی، هنری و ادبی و انعکاس با کیفیت آن در رسانهی ملی تاکید داشتند.
در ابتدای این دیدار مدیرکل کانون استان ضمن تشریح اهداف کانون، به اهمیت تقویت بنیه فکری و هنری نسل آینده اشاره کرد و نقش رسانه را در ترویج فرهنگ مطالعه، خلاقیت و تربیت اجتماعی برجسته دانست و در ادامه به برنامههای شاخص کانون استان در سال جاری اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین رویدادهای پیش روی کانون استان، آغاز مراحل اجرایی نخستین جشنوارهی منطقهای نقالی و شاهنامهخوانی کودکان و نوجوانان میباشد. وی در ادامه گفت: در این جشنواره، استانهای فارس، کهکیلویه و بویراحمد، خوزستان، بوشهر، اصفهان و چهارمحال و بختیاری حضور دارند.

روحالله واحد، همچنین فعالیتهای متنوع کانون، از تولید آثار فرهنگی و ادبی گرفته تا برگزاری جشنوارههای تخصصی کودک و نوجوان را معرفی کرد و افزود: همکاری با صدا و سیما میتواند موجب گستردگی مخاطب و اثربخشی بیشتر این برنامهها شود.
در ادامه، سید محسن حسینی، مدیرکل صدا و سیمای استان چهارمحال و بختیاری، نیز ضمن استقبال از این پیشنهادهای مطرح شده، کانون را یکی از نهادهای مهم تربیتی و فرهنگی استان توصیف کرد و آمادگی رسانه استان برای تعامل گستردهتر را اعلام داشت.
دو مدیرکل دربارهی تولید برنامههای تلویزیونی و رادیویی مشترک با رویکرد پرورش خلاقیت و آموزشهای غیرمستقیم کودکان و نوجوانان به گفتوگو پرداختند و نمونههایی از قالبهای نوآورانه را بررسی کردند.
همچنین توافق شد که جشنوارهها و برنامههای شاخص کانون، از طریق پوشش رسانهای مناسب معرفی شوند تا خانوادهها و عموم مردم با توانمندیهای کودکان استان آشنا شوند.
روحالله واحد در بخش دیگری از این نشست، خواستار توجه ویژه رسانهها به مسائل روانی، اجتماعی و تربیتی کودکان شد و تأکید کرد تولید محتوای امیدبخش، نقش مهمی در تقویت اعتماد به نفس نسل نوجوان دارد.

در ادامه، سید محسن حسینی نیز از آمادگی برای تشکیل کارگروههای مشترک خبر داد و گفت: فضای موجود در کانون به گونهای است که میتوان برنامههای جذاب و خوبی را برای کودکان و نوجوانان ساخت. وی در ادامه گفت: تمام فعالیتهای مربیان کانون را میتوان در رسانهی ملی پخش کرد و میز کارگاه را از کانون به منازل تمامی مردم انتقال داد.
مدیرکل صداوسیما پیشنهاد داد تا از ظرفیتهای هنری نوجوانان و مربیان کانون در سراسر استان به جهت تولید محتوای تلویزیونی بهره گرفته شود. وی در ادامه گفت: حتی پادکستها و تصاویر ضبط شده با گوشی از کودکان و نوجوانان را میتوان در شبکه استانی پخش کرد.
این دیدار بهعنوان نقطه آغاز همکاریهای جدید میان کانون پرورش فکری و صدا و سیمای استان، بستری برای ارتقای تعاملات فرهنگی در سطح استان خواهد بود.
دو طرف در پایان، بر استمرار نشستهای تخصصی، تعامل کارشناسان کانون با قسمتهای مختلف رسانه و توسعه زیرساختهای رسانهای برای کودکان و حمایت از استعدادهای نوجوانان تأکید کردند.