اولین دورهمی «آی قصه قصه قصه» ویژه جشنواره قصه‌گویی

همکاران مرکز مجتمع کانون کرج با دعوت از علاقه‌مندان رده‌های سنی مختلف و قصه‌گوی برگزیده بخش مادربزرگ‌های چند دوره جشنواره‌های پیشین نشست «آی قصه قصه قصه» را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کاانون البرز، «نادیا باقری»، مسئول مرکز فرهنگی، هنری مجتمع کانون کرج در مورد این نشست گفت در ابتدای این دورهمی، «فاطمه موسوی»، مادربزرگ قصه‌گو، که در دوره‌های مختلف جشنواره بین‌المللی قصه گویی، افتخارات زیادی را کسب کرده بود، قصه«گل گیس» را برای حاضران قصه‌گویی کرد.

 باقری افزود در ادامه این نشست در رابطه با بخش های مختلف جشنواره قصه‌گویی و ویژگی‌های آن به ویژه بخش «پدربزرگ‌ها، مادربزرگ‌ها» و ویژگی‌های قصه و قصه‌گو صحبت شد.

وی افزود انتخاب محتوای مناسب و جذاب با توجه به گروه سنی مخاطب، توجه به لحن و کلام و استفاده از خلاقیت در قصه‌گویی، توجه به فضا سازی مناسب قصه و استففاده مناسب از ابزار و زبان بدن از جمله موارد طرح شده در این نشست بود.

مسئول مرکز مجتمع گفت در پایان این نشست که عصر روز شنبه ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۴ برگزار شد، مادرها و بچه‌های حاضر،  احساسشان را  نسبت به قصه هایی که از بزرگترها شنیده بودند، بیان کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha