کد خبر: 360853
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
آغاز اجرای نمایش آیینی «در انتظار نور» در اهواز

به مناسبت ایام خجسته میلاد پیامبر اکرم(ص)، نمایش آیینی «در انتظار نور» در مجتمع فرهنگی هنری کانون اهواز روی صحنه رفت و روایتگر پیام روشنایی و امید در قالبی هنری و آیینی شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، به مناسبت ایام خجسته میلاد پیامبر رحمت(ص)، نمایش آیینی «در انتظار نور» به عنوان برنامه اصلی جشن‌های این ایام، شامگاه چهارشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۴ در مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری اهواز روی صحنه رفت. این برنامه با اجرای کامل اعضای کودک و نوجوان مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد و با استقبال اعضا، خانواده‌ها و علاقه‌مندان همراه بود.

نمایش «در انتظار نور» روایتی آیینی و نمایشی از تولد تا نبوت پیامبر اکرم(ص) و پیام روشنایی، امید و معنویت است که در فضایی صمیمی و خانوادگی برای کودکان، نوجوانان و خانواده‌های اهوازی اجرا شد. این اجرا تلاش دارد تا با زبان هنر، مفاهیم عمیق دینی و سیره پیامبر رحمت را برای نسل امروز بازگو کند.

در آغاز این ویژه‌برنامه، مخاطبان با اجرای سرود، نقالی و مولودی‌خوانی به استقبال نمایش رفتند. نکته قابل توجه، حضور پررنگ کودکان و نوجوانان در همه بخش‌ها بود؛ به طوری که از اجرای برنامه تا پذیرایی و حتی امور انتظامات، همگی توسط اعضای مراکز کانون پرورش فکری اداره شد و فضای متفاوتی را برای این جشن رقم زد.

در ابتدای مراسم، جمال ضیغمی معاون فرهنگی کانون پرورش فکری خوزستان با تقدیر از تلاش عوامل برنامه، به فعالیت‌های تابستانی مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اشاره کرد و گفت: در تابستان امسال بیش از ۷۰ عنوان کارگاه فرهنگی، هنری و ادبی در مرکز مجتمع فرهنگی اهواز برگزار شد که دستاوردی ارزشمند به شمار می‌رود. در سایر مراکز نیز این فعالیت‌ها ادامه داشته اما آنچه در مجتمع فرهنگی اهواز شکل گرفته، الگویی موفق برای پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان است.

نمایش «در انتظار نور» تا جمعه ۲۱ شهریورماه هر شب در سالن مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری اهواز اجرا خواهد شد. ورود برای عموم آزاد و حضور دختران رایگان است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha