به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این نشست روز سهشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ با حضور میثم سالمی مدرس دانشگاه و پژوهشگر و کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی به صورت حضوری و با مشارکت همکاران کانون سراسر کشور در فضای مجازی برگزار شد.
سالمی با اشاره به شعار «در پرتو عشق به احمد، اتحاد ملت و وحدت امت» که برای این هفته درنظر گرفته شده است، افزود: این وحدت با وجود شخصیتی چون حضرت محمد(ص) قوت گرفته است. به قول ویکتور فرانکل: کسی که چرایی زیست خود را بداند، هر اتفاقی بیفتد برنامه خواهد داشت و حضرت محمد(ص) اینگونه بود.
او همچنین به محبوبیت جهانی حضرت محمد(ص) اشاره کرد و گفت: پرتکرارترین اسم در جهان محمد(ص) است؛ این یعنی ایشان مختص ایران و شرق نیست و در سراسر جهان محبوبیت دارد.
این مدرس دانشگاه در پایان به نقشهای پیامبر اکرم(ص) به عنوان اولین مربی مسلمانان پرداخت و تأکید کرد: اولین نقش، امنیتآفرینی است؛ دومین نقش، احترامگذار بودن؛ سومین نقش، توانمندسازی یعنی دادن فرصت تجربه و خطا به متربی؛ و چهارمین نقش، امیدآفرینی است.