کد خبر: 360969
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
بازدید 4
فرشته کتاب؛ پرواز خیال کودکان دامغان با بال‌های کتاب و قصه در دل تاریخ

مراکز فرهنگی هنری شماره ۱ و ۲ کانون پرورش فکری دامغان با همکاری گروه ترویج خواندن شورای کتاب کودک و شهرداری دامغان، برنامه فرهنگی شاد و هیجان‌انگیز «فرشته کتاب» را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، محبوبه صرفی، مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ دامغان، از برگزاری برنامه فرهنگی «فرشته کتاب» در این شهرستان خبر داد. این طرح ابتکاری با مشارکت مراکز فرهنگی هنری شماره ۱ و ۲ دامغان، گروه ترویج خواندن شورای کتاب کودک و همکاری صمیمانه شهرداری دامغان به مرحله اجرا درآمد.

 صرفی با اشاره به اهداف این برنامه، بیان داشت: برنامه فرشته کتاب با سرپرستی علیرضا رعیت و با هدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی، تقویت مهارت‌های قصه‌گویی و شعرخوانی، و ایجاد لحظات شاد و مفرح برای کودکان طراحی و اجرا شد.

 وی افزود: این برنامه تلاش می‌کند تا کتاب را از یک شیء صرفاً آموزشی، به یک دوست و همراه جذاب در زندگی کودکان تبدیل کند.

صرفی تصریح کرد: در طول برگزاری برنامه، کودکان با حضور در بخش‌های مختلف، به شنیدن قصه‌های شیرین، کتاب‌خوانی گروهی، شعرخوانی و شرکت در بازی‌های پرانرژی گروهی پرداختند.

وی گفت: یکی از نکات برجسته و خاطره‌انگیز برنامه فرشته کتاب، بازدید علمی و تفریحی کودکان از منطقه تاریخی و دیدنی روستای شامان بود.

فرشته کتاب؛ پرواز خیال کودکان دامغان با بال‌های کتاب و قصه در دل تاریخ

محبوبه صرفی در پایان اظهار امیدواری کرد که با تداوم و توسعه چنین برنامه‌هایی، بتوان گامی مؤثر در جهت پرورش نسلی کتاب‌خوان، خلاق و آگاه به فرهنگ و تاریخ خود برداشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha